Haberler

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Foto.ANTALYASPOR Yönetim Kurulu, yayınladığı mesajda sponsorlara teşekkür etti.

Foto: İdman fotoları, Özdilek fotosu

===

Yönetimden teşekkür

ANTALYASPOR Yönetim Kurulu, yayınladığı mesajda sponsorlara teşekkür etti. Başkan Hasan Akıncıoğlu imzasıyla yayınlanan açıklamada şöyle denildi: "Ziraat Türkiye Kupası Türkiye'yi Kucaklıyor sloganıyla Akdeniz Üniversitesi'nde geçen çarşamba günü oynanan Beşiktaş müsabakasında misafir takımın ve VIP tribünün catering sponsoru olan Sherwood Oteller zinciri yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz. Şükrü Ceylan ve oğullarının bu tür davranışlarının tüm Antalyalı sanayici, turizmci ve işadamına örnek olmasını temenni ediyoruz."

Fotosuz

===

Rakip Pınar Karşıyaka

BEKO Basketbol Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Antalya Büyükşehir Belediyespor, bugün Pınar Karşıyaka'yı ağırlıyor. Antalya Atatürk Spor Salonu'nda saat 16.00'da başlayacak karşılaşmayı Rüştü Nuran, Mehmet Serdar Ünal ve Yücel Çilingir hakem üçlüsü yönetecek. Bugüne kadar oynadığı 9 maçtan 2'sini kazanan Antalya Büyükşehir'in 11 puanı bulunuyor. Sezona kötü başlayan ve zincirleri bir türlü kıramayan Büyükşehir'in antrenörü Altar Tunçkol, Pınar Karşıyaka karşısında alınacak bir galibiyetin kendilerine büyük moral olacağını ifade etti.

Foto: Takımın fotosu

===

En iyi raketlere ödül

ANTALYA'da yaklaşık 1 aydır devam eden Winscup2012 Kapalı Kort Tenis Turnuvası sona erdi. Antalya'nın ilk kapalı kort turnuvası özelliğini taşıyan turnuvada çeşitli kategorilerde toplam 200 sporcu mücadele etti. Kokteylle sona eren turnuvanın ödül törenine Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, sponsor firmaların temsilcileri ve tenis severler katıldı. Dereceye giren sporcular ödüllerini Başkan Hakan Tütüncü'nün elinden aldı.

Turnuvada dereceye girenler şunlar: Teşvik Erkek: 1- Nida Bilal Kurt, 2- İsmail Demirdağ, 3- Uğur Mermerci. Teşvik Bayan: 1- Tülin Yeniyuva, 2- Hale Yelekli, 3- Özlem Ürer. +45 Erkek: 1- Ali Teziş, 2- Yusuf Kocabaş, 3- Ceyhun Ceyhan. +35 Bayan: 1- Serpil Yıldırım, 2- Seyhan Mungan, 3- Kevser Yörükoğlu. Açık Bayan: 1- Fitnat Cumalı, 2- Nebahat Yılmaz, 3- Gözde Aydın. Açık Erkek: 1- Gökhan Dağyurt, 2- Volkan Beyaztuna, 3- Burak Gedik. Çift Erkek: 1- Uğur Öz- Halil Öztürk, 2- Ufuk Parlakdağ- Hüseyin Çelikkaya, 3- Gürkan Arbağ- Binali Yıldırım. Mix: 1- İbrahim Dağyurt- Melike Üstüntaş, 2- Talat Taşdemir- Tuğba Yazıcı, 3- Muttalip Gülbudak- Telin Yeniyuva. Master Erkek: 1- Uğur Öz, 2- Gürkan Arbağ, 3- İbrahim Dağyurt.

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA)

Foto: Ödül töreninden fotolar

===

Paşa'ya gözdağı

Alanyaspor, pazar günü deplasmanda oynayacağı Gaziosmanpaşa maçının provasını Konaklı Belediyespor'la yaptı. Turuncu yeşillilerin 4-3 kazandığı maçta yüksek performans teknik heyeti sevindirdi

SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta 16'ncı hafta maçında Gaziosmanpaşa ile karşılaşacak olan Alanyaspor, bu maçın provasını Konaklı Belediyespor ile yaptı. Alanyaspor, Süper Amatör Lig temsilcisini 4-3 yenerek moral buldu. Turuncu yeşilli ekip Konaklı Stadı'nda oynanan karşılaşmaya kalede Kadir, savunmada Mehmet, İskender, Adem ve Mehmet Balban, orta alanda Uğur, Tayfun, Alper, Gökhan, ileride ise Rıza ve Can 11'i ile başladı.

Alanyaspor, ilk yarıyı Rıza'nın penaltı ve Can'ın 2 golüyle 3-1 önde tamamladı. Karşılaşmanın 2'nci yarısına iyi başlayan Konaklı Belediyespor Ali'nin ayağından art arda bulduğu gollerle skoru 3-3'e taşıdı. Mücadelenin 73'üncü dakikasında Mehmet Öncan'ın kafa golü maçta skoru belirledi: 4-3. Hazırlık maçında, A2 takımında olan Ege ve Mazlum, sakatlığı bulunan Zeynel ve Ünal ile izinli olan kaleci Levent forma giymedi.

UYSAL'A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Alanyaspor yönetimi, bugüne kadar kulübe emeği geçenlere yaptığı ziyaretleri turizmci Hasan Uysal ile sürdürdü. Ziyarete Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Genel Koordinatör Mevlüthan Çavuşoğlu ve Futbol Şube Sorumlusu Fazlı Ciğerli katıldı. Başkan Çavuşoğlu, "Klübümüze emeği geçen, maddi manevi yardımlarını esirgemeyen herkesi ziyaret ediyoruz. İlgisinden dolayı Uysal'a teşekkür ederiz" dedi. Çavuşoğlu, ziyaretin sonunda Uysal'a üzerinde adı yazan 10 numaralı Alanyaspor forması hediye etti.

MUTLULUĞA 'EVET' DEDİ

Alanyaspor'un başarılı futbolcularından Mutlu İlengöz ise nişanlısı Esra Hoca ile hayatını birleştirdi. Çimen Otel'de düzenlenen sade nikah törenine Alanyaspor yönetim kurulu üyeleri, takım arkadaşları ve çok sayıda davetli katıldı. Nikah şahitliğini yapan Kulüp Başkanı Çavuşoğlu, evlilik cüzdanını geline verdi. Genç çifte mutlu bir ömür dileyen Çavuşoğlu ile davetliler, ikiliyi tebrik etti.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Hasan Uysal ziyareti, hazırlık maçı, Mutlu İlengöz'ün nikah fotosu

===

Fethiye'de hedef 3 puan

Taraftarlar lacivert beyazlı takımın idmanına giderek teknik heyet ve futbolculara baklava ve meyve ikram etti.

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Fethiyespor, pazar günü deplasmanda oynayacağı İstanbul Güngören maçının hazırlıklarını bugün tamamlıyor. Dün yapılan çift kale prova maçında tüm oyuncuların hırsı ve performansı, idmanı izlemeye gelen taraftarı sevindirdi. Futbolseverler antrenman bitiminde de futbolculara baklava ve meyve ikram etti.

Fethiyespor'da sakatlığı devam eden Ekrem Sarıçam, bu haftaki maçta görev alamayacak. Ekrem Sarıçam dışında sakat veya cezalı oyuncusu bulunmayan Fethiyespor, bugünkü idmanın ardından İstanbul'a uçacak. Son 3 maçını kazanan ve geçen haftayı maç yapmadan geçiren Fethiyespor'da hedef İstanbul'dan puan ya da puanlarla dönmek.

Teknik direktör Mustafa Ceviz, "Yönetim, futbolcular ve teknik kadro olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Taraftarımız da bize destek vererek güvendiklerini ortaya koyuyor. Amacımız galibiyet serisini sürdürmek ve bize güvenenlerin verdiği desteğe kayık olmak" diye konuştu.

Foto: İdmandan, baklava ve meyve ikramından fotolar

===

Muratpaşa Saray'a hazır

BÖLGESEL Amatör Lig'de mücadele eden Muratpaşa Belediyespor, sezonun 12'nci hafta karşılaşmasında evinde Denizli Sarayköyspor'u konuk edecek. Geçen hafta deplasmanda Bucak Oğuzhanspor'a talihsiz bir şekilde yenilen Muratpaşa, Denizli Sarayköy'ü yenerek kaybettiği puanları telafi etmek istiyor. Mustafa Çetinkaya Stadı'nda yarın oynanacak karşılaşma, saat 13.30'da başlayacak.

Fotosuz - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Hasan Çavuşoğlu Hasan Uysal Antalya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title