Haberler

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Foto.STAT.SAAT.13.HAKEM.YAYIN.SAKAT.

Foto: Antrenmandan fotolar

--- KUTU ---

STAT : Kütahya Dumlupınar

SAAT : 13.00

HAKEM : Kutluhan Bilgiç

YAYIN : A Haber

SAKAT : Yok

CEZALI : Yok

MUHTEMEL 11 : Sammy- Ali Tandoğan, Musa, Ziziç, Minev, İbrahim Dağaşan, Murat, Janda, Emrah, Mehmet, Ömer Şişmanoğlu.

===

Yönetimden teşekkür

ANTALYASPOR Yönetim Kurulu, Bursa spor maçının deplasman sponsorluğunu üstlenen Adalya Mermer'e teşekkür mesajı yayınladı. Başkan Hasan Akıncıoğlu imzasıyla yayınlanan mesajda şöyle denildi: "24 Kasım Cumartesi günü Bursa'da oynanan ve 1-1 berabere biten karşılaşmanın yol ve konaklama masrafını Adalya Mermer üstlenmiştir. Adalya Mermer Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda yönetim kurulu üyemiz Osman Gülmez'e nazik ve örnek davranışından dolayı teşekkür ederiz."

Fotosuz

===

Antalya Telekom 3'te 3 yaptı

TÜRKİYE Voleybol 3'üncü Lig A Grubu'nda mücadele eden Antalya Türk Telekom spor, ligdeki 3'üncü maçında Balıkesir Bigadiç Belediye spor'u 3-0 mağlup ederek liderliğini sürdürdü. Lig maçlarını Alanya'da oynayan Antalya Türk Telekom spor, Alanya Belediyesi 75'inci Yıl Spor Salonu'ndaki maçta Balıkesir Bigadiç Belediye spor'u 3-0 mağlup etti.

İlk seti 25-21, 2'nci seti 25-21 kazanan Antalya Türk Telekom spor, 3'üncü setin ilk teknik molasına 8-1 mağlup girdi. Antrenör Timur Kapsal'ın taktik değişikliği ve tribünde spor okulu öğrencilerinin desteğini alarak moral bulan takım farkı kapatarak, son seti 25-17 kazandı. Karşılaşmadan 3-0 galip ayrılan Antalya Türk Telekomspor, galibiyet sevincini spor okulu öğrencileriyle birlikte kutladı.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Takım fotosu ve sporcuların altyapı oyuncularıyla birlikte fotosu

===

Yavari'nin başarısı

ÇELEBİ Marina tarafından düzenlenen Yat ve Yelken Yarışları'na ilk kez katılan Arman Yavari, 3'üncü oldu. İstek Antalya Yeditepe Koleji İlköğretim 3'üncü sınıf öğrencisi Yavari, 3'ncülük ödülünü aldıktan sonra sevinci okul yönetimiyle paylaştı. Yelken yarışlarında Optimist 2003 doğumlular A Kategorisi'nde üçüncü olan Arman Yavari'ye okul yönetimi de başarı belgesi verdi.

Foto: Minik sporcu öğretmeniyle birlikte

===

Amatör kulüplere malzeme yardımı

BURDUR Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanlığı tarafından amatör spor kulüplerine malzeme dağıtımı yapıldı. Grand Özeren Otel'de düzenlenen malzeme dağıtımına Vali Nurettin Yılmaz, Belediye Başkanı Sebahattin Akkaya, İl Genel Meclisi Başkanı İbrahim Ekici, ilçe kaymakamları ve amatör spor kulüpleri temsilcileri katıldı. Açılış konuşmasını yapan ASKF Başkanı Nuri Yıldırım, malzeme dağıtımına destek verenlere teşekkür etti.

Vali Yılmaz ise "İmkanımız ölçüsünde spor malzemelerini aldık. Amatör sporun daha yaygın ve daha çok sporcuya ulaşması bakımından güzel bir yanı var. O nedenle amatör spor kulüplerini destekliyoruz" diye konuştu. Vali Yılmaz, Başkan Akkaya ve İl Genel Meclis Başkanı Ekici tarafından 14 amatör kulübe malzeme dağıtımı gerçekleştirildi. Malzeme dağıtımından sonra 2011-2012 futbol sezonunda dereceye giren takımlara kupaları verildi.

Onur ÖZKAN/BURDUR, (DHA)

Foto: Malzeme dağıtımı

===

Kürek takımları Fethiye'de

FETHİYE'deki kürek ve kano tesislerine bu yıl da büyük ilgi var. Galatasaray Kürek Takımı ilçede çalışmalarını sürdürürken, 3 Aralık'ta ise Fenerbahçe Kürek Takımı Fethiye'ye gelerek kamp yapacak. Galatasaray Kürek Takımı sorumlusu Faruk Algür, Belediye Başkanı Behçet Saatcı'ya ziyarette bulundu. Her geldiklerinde ilçenin bir başka değiştiğini gördüklerini belirten Algür, gençlere ve spora desteğinden dolayı Saatcı'ya teşekkür etti.

Fethiye Belediye Başkanı Saatcı ise "Ben ilk önce Fethiye tercihlerinden dolayı teşekkür ediyorum. İşin içerisine profesyonellik girmezse, yani amatörlük kaynaşmayı sağlıyor. Profosyenellikte ise özellikle işin içine futbol girince o biraz daha farklı boyuta gidiyor. Ben hem Galatasaray camiasına hem de yöneticilerine Fethiye'yi seçtiklerinden dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

FETHİYE, (DHA)

Foto: Ziyaretten ve kürek takımında foto - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Türk Telekomspor Yılmaz Başkan Fethiye Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title