Haberler

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Foto.Özdilek.

Foto: Başkanlar Akıncıoğlu, Yılmaz ve Acarlıoğlu fotoları

===

Özdilek: Trabzon spor gibi bir takım karşısında maçı yenilgiden 2-1'e taşımak hiç de kolay değil

Kulübenin zaferi

Başarılı hoca, "Ömer ve Murat, yedek kulübesinden gelen oyuncuların da neler yapabileceğini gösterdi" diye konuştu.

ANTALYASPOR Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, Trabzon spor gibi Türkiye'nin en iyi top oynayan ve en az gol yiyen takımı karşısında maçı yenilgiden 2-1'e taşımanın hiç de kolay olmadığını belirtti. Başarılı teknik adam şöyle devam etti: "Sahaya çıkan ilk 11 ile yedek kulübesinde oturan oyucular arasında pek fark yok. Biz kadronun tümüne aynı gözle bakarız. Kimin performansı bir gömlek iyi ise onu ilk 11'e taşırız. Ömer Şişmanoğlu ile Murat Duruer bizim yedek oyuncularımız, ama ikisinin de önü açık. Genç, yetenekli, sorumluluk sahibi olan oyuncularım. Böylesine zor maçı işte bu oyucunlarla kazandık."

KASIMPAŞA MESAİSİ

Sağlam adımlarla yollarına devam ettiklerine dikkat çeken Özdilek, şöyle dedi: "Maçın ilk yarısında tempo olarak beklentilerin altında kaldık. Yenik duruma düşmek bizi sıkıntıya soktu. İkinci yarı inançlı, kararlı, pres yapan, gol arayan rakibi boğan bir Antalya spor vardı. Maçta hiç geri adım atmadık. Şimdi Trabzon maçını bir kenara bırakmak ve önümüze bakmak zorundayız. Çünkü önümüzde uzun bir maraton var." Antalya spor, sezonun 11'inci haftasında cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarına dün yaptığı hafif idmanla başladı.

Ahmet GEVEN/ANTALYA, (DHA)

Foto: Özdilek, Ömer Şişmanoğlu ve Murat Duruer

===

'Sultanlar' hükmen galip

AROMA Bayanlar Voleybol 3'üncü Lig A Grubu'nda mücadele eden Antalya Büyükşehir Belediyesi Bayan Voleybol Takımı, geçen pazar günü oynanması planlanan Edremit spor maçını ter dökmeden kazandı. Ğerekçesiz maça çıkmayan Edremit spor karşısında 3-0 hükmen galip sayılan Antalya'nın sultanları, 11 Kasım Pazar günü Aydın'da oynayacakları Aydın Belediyesporgücü maçı hazırlıklarına başladı.

İlk maçlarında hükmen galip gelerek ligde ikinci sıraya oturan Bayan Voleybol Takımı, Aydın Belediyesporgücü'nü yenip, 18 Kasım'da Antalya'da oynayacakları Kuşadası Gençlik spor maçından da puan almak istiyor. İki Ege temsilcisi voleybol takımından puan alarak birinciliğe oturmayı hedeflediklerini belirten teknik direktör Hüseyin Çalışkan, "Kızlarım çok hırslı" dedi.

Geçen yıl ligi 36 puanla 4'üncü bitiren sultanlar, grup lideri olmayı ve ikinci lige yükselmeyi hedefliyor. Eda Acar, Canan Aydın, Kübra Ata, Gülbitti Neslişah Aktaş, Derya Ünal, Müge Kılıçoğlu, Dilek Erken, Yeliz Kahraman, Hazal Çatalkaya, Başak Özdemir, Cennet Kaldıran ve Arife Soydaş'tan oluşan voleybol takımı, yeni transferleriyle gücüne güç kattı.

Takım ruhunun ön plana çaktığı Büyükşehir Belediyesi Bayan Voleybol Takımı'nda moraller ise oldukça yüksek. Antrenmanlar sırasında birbirleriyle şakalaşmayı ihmal etmeyen Antalya'nın sultanları, önlerindeki sezonu başarıyla tamamlayacaklarına inandıklarını belirtti.

İbrahim LALELİ/ANTALYA, (DHA)

Foto: Yeni kadronun toplu fotoğrafları.

===

Güreş hakeminden futbola destek

ANTALYA Amatör Küme U15 Ligi'nin ilk yarısını namağlup lider kapatan Antalyagücü Spor Kulübü'ne bir destek de güreş hakeminden geldi. Daha önce bünyesinden yetişmiş olan işadamlarının destek verdiği Antalyagücü Spor Kulübü'ne bu kez de sporcu velisi olan güreş hakemi Adil Dede ve ev hanımı eşi Emine Dede'den yardım geldi. Kulübe 2 takım forma yaptıran Adil Dede, üzerine de sahibi olduğu işyerinin adını yazdı.

SPOR YAPMAK VE YAPTIRMAK ZOR

Kulüp başkan yardımcısı ve aynı zamanda antrenörü olan Osman Onur, güreş hakemine verdiği destekten dolayı üzerinde adı ve soyadı yazılı forma hediye etti. Adil Dede ise spora herkesin katkı koyması gerektiğini söyleyerek, "Ben de zamanında zor şartlarda spor yaptım. Bunun ne anlama geldiğini çok iyi biliyorum. Bu nedenle Kulüp Başkanı İbrahim Ay ve Osman Onur'un verdiği mücadeleyi görüyorum. Ben de kendi imkanlarım doğrultusunda yardımcı olmaya çalıştım" dedi.

Foto: Takım fotosu ve forma tesliminden foto

===

Alanya kenetlendi

İlçenin üst düzey yöneticileri, Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde bir araya gelerek Alanyaspor'un geleceğini masaya yatırdı.

ALANYA protokolü, belde belediye başkanları ve kamu kurumu müdürleri, Kaymakam Erhan Özdemir başkanlığında Alanyaspor'un geleceğine yönelik düzenlenen istişare toplantısında bir araya geldi. Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde yapılan toplantıya Kaymakam Özdemir, Emniyet Müdürü Erkan Dur, Jandarma Komutanı Binbaşı Alper Çetinkaya, Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erdal Tamrak, Okurcalar Belediye Başkanı Yusuf Öztürk, Avsallar Belediye Başkanı Hüseyin Enver Görgülü, Oba Belediye Başkanı Emin Hatipoğlu, Emişbeleni Belediye Başkanı Nurettin Uludağ, Tosmur Belediye Başkanı Musa Özdemir, Cikcilli Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, Kestel Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Sönmez, Tapu Müdürü Çetin Özdemir ve Alanyaspor yönetim kurulu üyeleri katıldı.

KULÜP HER ANLAMDA GÜÇLÜ OLMALI

Kaymakam Özdemir, Alanyaspor Kulübü'nün belirli hedeflere ulaşabilmesi için çok daha güçlü bir konuma gelmesi gerektiğini söyledi. Profesyonel bir futbol kulübünün tanıtım ve sosyal aktivite anlamında öneminin büyük olduğunu belirten Özdemir, "Bizler Madrid ve Barselona gibi şehirlerin isimlerini futbol sayesinde belleklerimize kazıdık. Alanya'ya geldiğimden beri gözlemliyorum. Alanyaspor belli bir kesimin omuzlarına yüklenmiş, diğerleri seyrediyor. Kulübün borçlardan kurtulması, 1'inci lig hedefi koyması, belirli bir plan dahilinde Süper Lig'e çıkması, orada da Avrupa kupalarını hedeflemesi için her anlamda güçlü olmalı" dedi.

TAKİPÇİSİ OLURUZ

Kulübün yükünü tüm Alanya'nın paylaşması halinde hedefe daha kolay ulaşılabileceğini kaydeden Özdemir, "Akhisar ve Karabük gibi kentlerin takımları Süper Lig'de oynayabiliyorsa, Alanya'nın takımı da bu hedefleri koyabilir ve o noktalara gelebilir. Bu nedenle yükü tüm Alanya paylaşmalı. Bu takımın maddi sorunlarını çözmek bizim görevimiz olmamalı ama bizler ağabeylik yapmaya, organizasyonu sağlamaya hazırız ve takipçisi oluruz. Alanya Belediyesi, belde belediyeler, mesleki ve sivil toplum örgütleri Alanyaspor'a ciddi anlamda sahip çıkmalı. Bugün Alanya Belediye başkanı önemli bir mazereti nedeniyle aramızda yok. Bazı belde başkanları da yok. Önümüzdeki günlerde çok daha sağlıklı toplantılar yaparak, kısa ve uzun vadede Alanyaspor ile ilgili çalışmalarımız olacak" diye konuştu.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Toplantıdan fotolar

===

Fethiye'de buruk sevinç

AKADEMİ Ligi'nde mücadele eden Fethiyespor altyapı takımları, hafta sonu oynanan maçlarda 1 galibiyet ve bir beraberliğe sevinirken, alınan 3 yenilgiye de üzüldü. Cumartesi günü oynanan ilk maçta Fethiyespor ve Nazilli Belediyespor U14 takımları karşı karşıya geldi. Ölüdeniz sahasında oynanan maçta Fethiyespor U14 takımı sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Fethiye U15 takımı ise sahadan 4-1'lik galibiyetle ayrıldı. Fethiyespor U15 takımının gollerini Hakan Şahin, Sezer Çınaroğlu ve Hakan Küçükkaramuklu attı. U18 ise Nazilli karşısında sahadan 1-1 skorla ayrıldı. Fethiyespor U18 takımının tek sayısını Mustafa Kemal Ünlü attı.

Fotosuz - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Erhan Özdemir Canan Aydın Fethiyespor Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title