Haberler

Antalya Bürosu'nun Bölge Haberleri (3)

Foto.Akdeniz Üniversitesi Stadı'nın giriş yolları arasında bulunan ve taraftarların daha rahat şekilde ulaşması için yapılan 14'üncü caddenin ışıklandırma çalışmalarının bitmemesi, Elazığspor maçı öncesi sıkıntı yaratıyor.

Foto: İdman fotoları ve hoca kelle

--- KUTU ---

14'üncü cadde sıkıntısı

Akdeniz Üniversitesi Stadı'nın giriş yolları arasında bulunan ve taraftarların daha rahat şekilde ulaşması için yapılan 14'üncü caddenin ışıklandırma çalışmalarının bitmemesi, Elazığspor maçı öncesi sıkıntı yaratıyor. Çarşamba akşamı oynanan Menemen Belediyespor maçına da yetişmeyen ışıklandırmanın Elazığspor maçına yetişmesi isteniyor. İl Spor Güvenlik Kurulu, TEDAŞ tarafından iki haftadır ışıklandırılmayan 350 metrelik yolu futbolseverlerin hizmetine açamıyor.

===

Genel Başkan Dilber, Abdullah Tanyolaç'a sözlü saldırı yapanları kınadı.

Tanyolaç'a sahip çıktı

TÜRKİYE Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Genel Başkanı İsmail Dilber, Antalya Kültür Merkezi'nde (AKM) katıldığı 'Başarı ve Vefa Ödül Töreni'nde, Genel Merkez Eğitim Sorumlusu olan Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Tanyolaç'a yapılan sözlü saldırıları kınadı. "Abdullah Tanyolaç'a sarfedilen kötü sözleri genel merkeze yapılmış sayarım" diyen İsmail Dilber, Türk futbolu için çabalayan ve üretkenliğiyle takdir kazanan bir insanın üzülmesine asla izin vermeyeceğini söyledi.

Abdullah Tanyolaç'ın TÜFAD geçmişinde önemli roller oynadığını ve hala da oynamaya devam ettiğini sözlerine ekleyen İsmail Dilber şöyle konuştu: "Son günlerde Antalya'da birkaç antrenörün Abdullah Tanyolaç'a sözlü saldırıda bulunduğunu, hatta bunu medya yoluyla daha da abarttığını öğrendim. Buradan Antalya'daki tüm antrenör arkadaşlara sesleniyorum. Bir akademisyen kolay yetişmiyor. Abdullah Tanyolaç da Türk futbolunun olmazsa olması bir arkadaşımızdır."

Tanyolaç'ın 1997 yılından bu yana eğitimden sorumlu yönetim kurulu üyesi olduğunu hatırlatan Dilber, "Ona sarfedilen kötü sözleri genel merkeze yapılmış sayarım. Gereğini yapın, merkeze yollayın. Sorumlular hakkında hemen işlem başlatalım. Sonuna kadar Tanyolaç'ın arkasındayım. Arkasında olmayan ekip arkadaşlarıma da hakkımı helal etmiyorum. Bunu da böyle bilin" diye konuştu. Isparta, Burdur ve Alanya TÜFAD başkanları da Tanyolaç'a yapılan saldırıları kınadı.

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA)

Foto: İsmail Dilber ve törenden toplu foto

===

Paşa siftah peşinde

BÖLGESEL Amatör Lig 7'nci Grup'ta mücadele eden ve bu sezon kadrosuna dahil ettiği oyuncularla daha da güçlenen Muratpaşa Belediyespor, yeni sezonun ikinci maçında yarın Yeşilovaspor'u ağırlayacak. Pazar günü Mustafa Çetin Kaya Stadı'nda oynanacak karşılaşma, saat 14.30'da başlayacak. 15 takımın mücadele ettiği, Bölgesel Amatör Lig 7'nci Grup'ta sezonu ilk sırada bitiren takım 3'üncü Lig'e çıkma mücadelesi verecek. İlk hafta talihsiz şekilde aldıkları mağlubiyeti unutturacaklarını belirten Muratpaşa Belediyespor Teknik Direktörü Ahmet Tilki, "Geçen sezon sahamız ve seyircimiz önünde güzel galibiyetler alarak şampiyon olduk. Bu sezon sahamızdaki ilk maçta Yeşilovaspor'u yenip ligdeki ilk galibiyetimizi almak istiyoruz" dedi.

Foto: Toplu foto

===

Antalyalı sporcular şampiyonaya hazır

AKDENİZ Bölgesi'ni muay thai şampiyonalarında temsil edecek sporcuların belirlendiği il seçmesi, Özmek Asil Dövüşçü Spor Kulübü'nde yapıldı. 12 kulüp ve ferdi katılımların olduğu seçmelerde erkeklerde 67, kızlarda 36 sporcu ringe çıktı. Seçmeler, Muay Thai Federasyonu Başkan Vekili Hasan Yıldız, Akdeniz Bölge Yürütme Kurulu Başkanı Hasan Urlu, Profesyonel Faaliyetler Kurul Başkanı Yasin Urlu, İl Temsilcisi Bünyamin Yıldız ve Antalya Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Hüseyin İnce nezaretinde gerçekleşti.

İlçelerdeki tüm antrenörlerin de hazır bulunduğu seçmelerde kilolarında dereceye giren minik, yıldız ve kadetlere madalya ve sertifikaları verildi. Antalya MHK Başkanı İnce, tüm sporcuların çok iyi performans sergilediğini belirterek, "Bu sporcularımız umuyorum ki bölge şampiyonalarında da bizi en iyi şekilde temsil eder. Bölge müsabakalarını kazanan sporcular, Türkiye Şampiyonası ve ardından 2013 yılında İstanbul'da yapılacak Dünya Şampiyonası'nda ülkemizi temsil edecekler" diye konuştu.

Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA)

Foto: Toplu foto

===

Kupadan elenen Alanyaspor'un teknik direktörü Tarhan:

Yenilmek için çıkmadık

ALANYASPOR Teknik Direktörü Armağan Turhan, oyuncuları arasında yaşanan koordinasyon eksikliği sonucu sahadan farklı mağlup ayrıldıklarını söyledi. Lig maçlarını esas aldıkları için bazı oyuncularını Yeni Malatyaspor karşısında sahaya sürmediğini belirten Turhan, "Hedefimiz yarın sahamızda yapacağımız Çamlıdere Şekerspor maçı olduğu için temkinli davranmak zorundaydık" dedi.

Bu karşılaşmaya da yenilmek için çıkmadıklarını belirten Turhan, "Hatalarımız oldu. Çok sayıda top kaybı ve koordinasyon eksikliği yaşadık. Hava şartları ve tecrübesiz oyuncuların bazı hataları bu skoru ortaya çıkardı. Önümüzde Çamlıdere Şekerspor maçı var. Bu skoru telafi edeceğimize inanıyorum" dedi.

Teoman ERİŞ/ALANYA, (DHA)

Foto: Armağan Turhan, Alanyasporlu futbolcular

===

Fethiyespor Genel Kurulu'nda, stat projesine onay verildi

Yönetim yetki aldı

FETHİYESPOR Yönetim Kurulu, şehir stadının bulunduğu alana yapılması planlanan büyük stat projesi için genel kuruldan yetki aldı. Önceki gün yapılan toplantıda, genel kurul üyeleri İsmail Öztürk başkanlığındaki yönetime, hem proje hem de belediyeye hisse devri konularında yetki verilmesini kararlaştırdı.

293 üyeden 64'ünün katıldığı genel kurulun divan başkanı Erdal Orhan, stat projesinin Fethiyespor için büyük yarar sağlayacağını ifade etti. Daha sonra kürsüye çıkan kulüp başkanı İsmail Öztürk, "Bu projeyi kulüp olarak tek başımıza hayata geçirme şansımız bulunmuyor. Yerel yönetimlerin desteğini alarak Fethiyespor'un geleceğine olumlu anlamda etki edecek, sabit gelirleri olacak bir projeyi hayata geçirmeliyiz" dedi.

Foto: Genel kurul fotoları

===

Sandıklı'da hedef 3 puan

SPOR Toto 3'üncü Lig 1'inci Grup'ta mücadele eden Sandıklıspor, bugün deplasmanda Kastamonu ile karşı karşıya geliyor. Kastamonu Gazi Stadı'nda saat 15.00'te başlayacak karşılaşmayı Burak Taşkınsoy yönetecek. Teknik Direktör Derya Tutkun, takımda sakat ve cezalı futbolc bulunmadığını belirterek, "Ziraat Türkiye Kupası'nda elendikten sonra tüm hedefimizi lige çevirdik. Gün geçtikçe iyi futbol oynuyoruz. Kastamonuspor karşısında hedefimiz 3 puan. Futbolcularıma güveniyorum" dedi.

İsmail AKAR/SANDIKLI, (DHA)

Foto: Takım fotosu - Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Akdeniz Üniversitesi İsmail Dilber Elazığspor Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title