Haberler

Antalya: Bisan Bayilerinin Antalya Buluşması

Antalya'da, Bisan Ürün ve Hizmetlerini Tanıtmak Amacıyla "Ortaklar Buluşması" Adı Altında Düzenlenen Toplantıda 700 Bayi Sorumlusu Biraraya Geldi.

Antalya'da, Bisan ürün ve hizmetlerini tanıtmak amacıyla "Ortaklar Buluşması" adı altında düzenlenen toplantıda 700 bayi sorumlusu biraraya geldi.

Antalya Antedon Hotel'de gerçekleştirilen toplantıda Bisan Moped, insan sağlığına ve çevreye duyarlı yeni ürünleriyle üretim anlayışını Türkiye geneline yayılmış bayi ve servis ağı yöneticileriyle paylaştı. Toplantıda bayi ve servislerin teknik ihtiyaç ve istekleri tespit edilirken, sektörde yüksek müşteri memnuniyetine sahip olmanın getirdiği yeni sorumluluklar konuşuldu. Bisan Moped bünyesinde görev yapan üst düzey yöneticiler ise, yaptıkları sunumlarla sektördeki son gelişmeleri aktardı. Bisan Moped Otomotiv A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Abidin Dursun Kaleli, tüketicilere yönelik çalışmalarının devamlılığı ve Bisan Moped in yeni ürün modelleriyle ilgili katılımcıları bilgilendirdi. Abidin Dursun Kaleli, "Kendi üretimimiz POWERCUB-70 model moped ile tüketiciyi gerçek kalite, gerçek müşteri memnuniyetiyle tanıştıracağız" dedi.

Toplantıda, aralık ayı içerisinde piyasaya sunulacak olan ve tamamen yerli olarak üretilen yeni "POWERCUB-70" modeli de tanıtıldı. Toplantıda, daha sonra bayilere ve servislere yönelik satış avantajları anlatıldı. Katılımcılara yönelik akşam yemeğiyle sona eren toplantı, sektöründe hem bayi hem de servis hizmeti veren teknik yöneticiler açısından son derece olumlu olarak değerlendirildi.

Bisan'ın yeni modellerinin de sergilendiği bayiler toplantısı, 3 gün devam edecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title