Haberler

Bayar, Polise 'Beni Nasıl Buldunuz' Diye Sordu

Güncelleme:

Antalya'da FETÖ/PDY soruşturması kapsamında aranan Antalya Ticaret ve Sanayi Odası eski meclis başkanı İzzet Bayar, karşısında polisi görünce, "Beni nasıl buldunuz" dedi.

Antalya'da Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında aranan Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) eski meclis başkanı İzzet Bayar, Korkuteli İlçesi'nde yakalandı. Karşısında polisi gören Bayar, "Beni nasıl buldunuz" dedi.

ATSO Meclis Başkanı İzzet Bayar, Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekiplerince 6 Nisan'da, gözaltına alınan 24 kişinin 17'sinin tutuklanmasıyla sonuçlan operasyondan 1 gün önce'Umreye gidiyorum' notu bırakıp ortalıktan kayboldu. Notun ardından Antalya'da görülmeyen Bayar'ın, meclis başkanlığını yürüttüğü ATSO'daki üyeliği düşürüldü. Bayar'ın üyeliğinin düşürülmesine, ATSO toplantılarına katılmaması gerekçe gösterildi.

SAÇ VE SAKALI UZAMIŞ

Yurtdışına kaçtığı iddia edilen ve FETÖ/PDY soruşturmasında arananlar listesinde olan ATSO eski meclis başkanı İzzet Bayar'ın, kayınpederi Nevzat Ayvacı'ya ait Korkuteli'deki 3 katlı evde olduğu belirlendi. Organize Suçlar ve Kaçakçılık Şube Müdürlüğü Mali Şube Büro Amirliği ekipleri, dün gece saat 21.00 sıralarında eve operasyon düzenledi. 3 katlı evin çatı katında yakalanan Bayar'ın, saç ve sakalının uzadığı görüldü. Gözaltına alınan Bayar'ın kimlik tespiti için fotoğrafını çeken ekipler, Organize Suçlar ve Kaçakçılık Şube Müdürlüğü'ne göndererek teyidini aldı.

'BENİ NASIL BULDUNUZ?'

İzzet Bayar'ın, polise "Beni nasıl buldunuz?" diye sorduğu kaydedildi. Evde yapılan incelemede, televizyon dışında hiçbir elektronik eşya bulunmadığı, internet ve bilgisayarın yanı sıra, Bayar'ın cep telefonu da kullanmadığı belirlendi. Sağlık kontrolünden geçirilen Bayar, daha sonra Antalya'ya getirildi.

İzzet Bayar, cemaatın finans koordinatörü olduğu iddia edilen ve 19 Kasım 2015'te yurt dışına çıkan Nevzat Ayvacı'nın damadı. Bayar uzun yıllar DYP'de siyaset yapmış, Ak Parti'den Muratpaşa Belediye Başkan adayı olmuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cumhuriyet Başsavcılığı Korkuteli Antalya Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (3)

adem:

eeeee adamda zamaninda akpartiliymis , bu tiyatroyu Türkiyeye kim seyretdiriyor

13
57
yanıtYanıtla
gürgü tanığı tam tespit:

suçlumu arıyorsunuz esrarcımı erevincimi kimi arıyorsanız ilk olarak mersin den girin alanya sırasıyla kemerden çıkın tüm esra keşler oralarda cırıt atıyorlar hele anlanya cuma pazarının arkasında otopark ka araç girşinin sol tarafında adı internet kafe diye kollanılan yerde akla gelmez esrar satışı yapılıyor gece 22. 00 den başlıyor sabahın ilk ışıklarına kadar nerden mi biliyorsunuz diyenlere açık net söyliyorum arabamı par ediyordum tekstil turunday dım oraya baya park ediyordum ve defalarca

1
1
yanıtYanıtla
KAHRAMANMARAŞLI:

Seni çok hain bulduk.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title