Haberler

Antalya Basınında Bugün

Antalya'da Yayımlanan Gazetelerin Bazı Haber Başlıkları Şöyle: Hürriyet Akdeniz: 'İşsizliğe Can Suyu' Yarın Açılacak Turizm Sezonu ile Birlikte Akdeniz'de 200 Bin Turizm Çalışanına İş İmkanı Doğacak

Antalya'da yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

HÜRRİYET AKDENİZ: 'İşsizliğe can suyu'

Yarın açılacak turizm sezonu ile birlikte Akdeniz'de 200 bin turizm çalışanına iş imkanı doğacak. Turist hedeflerinde artış beklendiği için, istihdam hareketinin erken başladığı vurgulandı.

SABAH AKDENİZ: 'Büyükşehir'de borç çelişkisi'

Antalya Büyükşehir Meclisi'nde Denetim Komisyonu Raporu eleştirilere hedef oldu. MHP'li üye Oktay, 1.5 Milyar TL'lik borç çelişkisine dikkati çekerek, 'Baştan savma hazırlanmış' dedi'

MİLLİYET AKDENİZ: 'Konya'ya fuar çalımı'

Konya'nın 6 yıldır düzenlediği kent fuarı, City Expo adıyla bugün Antalya'da açılıyor. Antalya, organizasyon ve potansiyeliyle Konya'yı gölgede bırakıyor.

CUMHURİYET AKDENİZ: 'ANFAŞ City Expo bugün açılıyor'

ANFAŞ tarafından gerçekleştirilen ANFAŞ City Expo 2010 'Şehircilik ve Teknoloji Fuarı' bugün açılıyor. Fuara, yurt içi ve yurt dışından bini aşkın belediye başkanının katılması bekleniyor.

AKDENİZ GERÇEK: 'Antalya'ya kirli su içirmeyiz'

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, kentin içme suyu ihtiyacının karşılanması konusunda Karacaören'in en önemli tercih olduğunu yineledi. Karacaören'de kirliliğin yüksek boyutta olduğu yönündeki eleştirilere yanıt veren Başkan Akaydın, günümüzdeki teknolojide kirli suyun içme suyu haline getirilmesinin mümkün olduğunu söyledi.

EKSPRES: 'Mavi bayrak şampiyonuyuz'

Antalya 650 kilometrelik sahil bandında bulunan 156 plajındaki 'Mavi bayrak' ile dünya şampiyonu oldu.

AKDENİZ MANŞET: 'Evcilmen AKP'li üyeye acımadı'

Kepez Belediyesi Ak Partili Meclis Üyesi ve encümeni Şevki Mavi'ye ait olduğu öne sürülen Hazal Lahmacun ve Kebap Salonu, CHP'li Evcilmen tarafından kaçak olduğu için yıkıldı.

ANTALYA: 'İddialar gerçek dışı'

CHP Muratpaşa İlçe Başkanı Ercan Erkan, AK Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Mesut Topçu'nun 'Kaçak belediye hizmet binasında oturuyorlar' iddiasının gerçeği yansıtmadığını söyledi.

ANTALYA GÜNDEM: 'Dünyada birinciyiz'

Antalya Mavi Bayrak Koordinatörü Lokman Atasoy, Antalya'nın mavi bayrakta dünyada birinci sırada olduğunu bildirdi.

ANTALYA SON HABER: 'Günay: 'İmajı zorlamalıyız'

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Noel Baba'nın imajı konusunda çalışma yaptıklarını belirterek, 'Biz de kendi topraklarımızda bağ kurabilecek olan imajı zorlamalıyız' dedi.

GAZETE BİR: 'Garip bir açılış'

Adem Tolunay Talasemi ve Kan Hastalıkları Merkezi'nin resmi açılışı, Valilik, Sağlık Müdürlüğü ve Akdeniz Kan Hastalıkları Vakfı Yetkilileri olmadan yapıldı.

AKDENİZ BEYAZ: 'Deniz Baykal geliyor'

Anayasa değişikliği ile ilgili gergin tartışmalar yaşanırken, CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, gergin gündemden uzaklaşmak amacıyla Konyaaltı Belediyesi tarafından inşa edilen Köpek bakımevi'nin açılışı için Antalya'ya geliyor.

HÜRSES: 'Kadınlara çağrı'

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Özer Ülken, parti olarak kadınlara siyaset hayatında pozitif ayrımcılık yaptıklarını belirterek, kadınların siyasete daha çok katılmalarını istediklerini söyledi.

İLERİ: 'Köyden yurt dışına açılım'

ATB Başkanı Ali Çandır: 'Fuarda yöresel ürünlerin pazarlarını geliştirmek, yeni pazarlar yaratmak ve bu ürünlerin ticari değerini artırmak için yatırımcıları teşvik amacıyla tarım, gıda, el sanatları ve sanayi ürünleri sergilenecek.'

AKDENİZ'DE YENİ YÜZYIL: 'Tabur'dan lunapark ifşası'

AKP Konyaaltı ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Yaşar Tabur, Konyaaltı'nda 5M Migros karşısında faaliyette bulunan Lunapark'ın kaçak olduğunu iddia etti. Belediyenin buradan ne gelir sağladığını soran Tabur, gerekirse konuyu yargıya taşıyacağını belirtti.'

HİLAL: 'Zam şehri Antalya'

Antalya suya ve ulaşıma yapılan son zamlarla bir çok Büyükşehir'in önüne geçti. 2004 yılında 1,35 TL olan su metreküp bedeli bugün 1,56 TL'Ye yükselerek su bedeli 1,55 TL olan Ankara'yı solladı. Ulaşım'da ise 6 yılda yüzde 55 zam yapıldı ve bir çok Büyükşehir'i sollayarak 1,50 TL'ye hizmet veriliyor.

KÖRFEZ: 'Ramada'ya tadilat şoku'

Ruhsatlı projesine aykırı inşaat yapıldığı için 7 kez mühürlenin Falezler üzerindeki 5 yıldızlı Ramada Plaza Otel'in imar plan değişikliği talebi Muratpaşa Belediye Meclisi'nin ardından Büyükşehir Meclisi tarafından da reddedildi.

(DE-ŞEN) - ANTALYA

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title