Haberler

Antalya Avukatlar Şehitler İçin Söyledi

Avukatlar şehitler için söylediANTALYA Barosu avukatları, şehitler anısına hazırlanan klipte Çanakkale Türküsü, Hoş Gelişler Ola ve 10'uncu Yıl Marşı'nı seslendirdi.

Avukatlar şehitler için söyledi

ANTALYA Barosu avukatları, şehitler anısına hazırlanan klipte Çanakkale Türküsü, Hoş Gelişler Ola ve 10'uncu Yıl Marşı'nı seslendirdi.

Antalya'da 1926 yılında kurulan ve bu yıl 90'ıncı yılını kutlayan Antalya Barosu, son dönemde artan ve çok sayıda asker, polis ve vatandaşın şehit düştüğü terör olayları nedeniyle tüm eğlence içerikli etkinliklerini iptal etti. Baro Başkanlığı Sosyal Kurulu'nun önerisiyle 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere dünden bugüne tüm şehitlerin aziz hatıralarına saygı amacıyla bir klip hazırlandı. Klipte, üç önemli marş avukatlar tarafından seslendirildi.

'Dünden Bugüne Şehitlerimize Saygıyla' adlı klipte Antalya Barosu'ndan 22 avukat tarafından 'Doğa İçin Çal' formatında Çanakkale Türküsü ve Hoş Gelişler Ola marşı seslendirildi. İki eserin klibinde Konyaaltı Varyant Şehitler Parkı, Topçam/Sıçan Adası, Hadrianus Kapısı, Antalyaspor Kavşağı Atatürk Anıtı, Side Antik Kenti, Yivli Minare, Cam Piramit, Güllük Selekler Çarşı, Düden Şelalesi, Saat Kulesi, Tünektepe, Konyaaltı Plajı, Alanya/Kızılkule, Manavgat Şelalesi, Alanya Limanı, Kepez Kent Ormanı, Mermerli Plajı, Yat Limanı, Düden Park, Kaleiçi, Lara Plajı, Tophane gibi Antalya'nın tarihi ve doğal güzellikleri kullanıldı. 10'uncu Yıl Marşı ise Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı önünde yaklaşık 200 avukatın katılımı ve hep birlikte seslendirmeleriyle gerçekleştirildi.

Antalya Barosu olarak bu sene 90'ıncı yılın kutlandığını belirten Baro Başkanı Alper Tunga Bacanlı, 'Ancak ülkemizde yaşanan terör olayları sebebiyle bu sene planladığımız etkinlikleri iptal ettik. Sosyal kurulumuz bir fikir geliştirdi. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün aziz hatırasına ve dünden bugüne bütün şehitlerimizin aziz hatıralarına bir klip hazırlandı. Dün tamamlandı ve bugün medya ve sosyal medyayla paylaşıyoruz. Gerçekten bizi duygulandıran bir çalışmaya imza attılar. Amatör bir ruhla yapılmış ama gerçekten çok profesyonel güzel bir çalışma ortaya çıktı. Bugün 19 Mayıs, kurtuluş mücadelemizin adımının atıldığı, ateşinin yakıldığı çok anlamlı bir gün. Bugüne arkadaşlarımızın çalışmayı yetiştirmesi mutlu etti. 19 Mayıs'ı daha farklı kutluyoruz" dedi.

Klibin hazırlanmasında emeği geçen tüm avukatlara teşekkür eden Bacanlı, Çanakkale Türküsü, Hoş Gelişler Ola ve 10'uncu Yıl Marşı'nın seslendirildiği klibin yaklaşık üç ayda hazırlandığını kaydetti. Antalya'nın en güzel mekanlarında güzel çekimler yapıldığını belirten Bacanlı, 'Bunu ben Antalya kamuoyu ve resmi kurumlarla da paylaşacağım. Çünkü Antalya'nın tanıtımı bakımından da çok önemli. Bu klibi izleyenler çok hoş müzikler, marşlar eşliğinde Antalya'nın güzelliklerini görme ve daha gelmeden Antalya hakkında fikir sahibi olma imkanı bulacak. Antalya'nın turizmi ve tanıtımına da bu şekilde bir katkı sağlanmış oldu" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Çanakkale 19 Mayıs Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title