Haberler

Antalya Aranan PKK'lı, Antalya'da Yolcu Otobüsünde Yakalandı

Aranan PKK'lı, Antalya'da yolcu otobüsünde yakalandıBülent TATOĞULLARI / ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'nın Döşemealtı İlçesi'nde jandarma ekiplerince yapılan operasyonda, hakkında yakalama kararı bulunan terör örgütü PKK üyesi S.T. yakalandı.

Aranan PKK'lı, Antalya'da yolcu otobüsünde yakalandı

Bülent TATOĞULLARI / ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'nın Döşemealtı İlçesi'nde jandarma ekiplerince yapılan operasyonda, hakkında yakalama kararı bulunan terör örgütü PKK üyesi S.T. yakalandı.

Antalya İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri, 'silahlı terör örgütü üyesi' olmaktan hakkında arama ve yakalama kararı bulunan 27 yaşındaki S.T.'yi takibe aldı. 2 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından, S.T.'nin dün akşam Ankara Otogarı'ndan şehirlerarası yolcu otobüsüyle Antalya'ya gelmek için yola çıktığı belirlendi. İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri aynı otobüse binerek önlem alırken, bir ekip de sivil araçla otobüsü takip etti.

İstihbarat Şube Müdürlüğü ve Döşemealtı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yolcu otobüsünü ilçe girişinde oluşturdukları kontrol noktasında saat 01.00 sıralarında durdurdu. Operasyon düzenleyen ekipler S.T.'yi yakaladı. Şüphelinin üst aramasında, Kürtçe yazılmış bir mektup ve tablet bilgisayar bulundu.

S.T., sorgusunun ardından adliyeye sevk edildi.

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Döşemealtı Antalya 3. Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title