Haberler

Antalya Ak Partili Aydın: Enerjimizin Bir Miktarını Başka Yerlere Harcıyoruz

Ak Partili Aydın: Enerjimizin bir miktarını başka yerlere harcıyoruzAK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, "Keşke tüm enerjimiz insanlara hizmet etmekle olsa ama maalesef enerjimizin bir miktarını başka yerlere harcıyoruz" dedi.

Ak Partili Aydın: Enerjimizin bir miktarını başka yerlere harcıyoruz

Ak Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, "Keşke tüm enerjimiz insanlara hizmet etmekle olsa ama maalesef enerjimizin bir miktarını başka yerlere harcıyoruz" dedi.

Manavgat Kaymakamlığı'nda ilçede yatırım imkanları ve yapılacak çalışmalarla ilgili toplantı düzenlendi. Toplantıya Ak Parti Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi İbrahim Aydın, Kaymakam Nazmi Günlü, Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Öz, Akdeniz Üniversitesi MATSO Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hacer Bakır Sert ile ilçedeki daire müdürleri katıldı.

Toplantı öncesi gazetecilere açıklama yapan Milletvekili İbrahim Aydın, "Keşke tüm enerjimiz insanlara hizmet etmekle olsa ama maalesef enerjimizin bir miktarını başka yerlere harcıyoruz. Zaten ülkemizin düşmanları da onu yapmaya çalışıyor. İşte burada yaşamanın maliyeti bu ama biz her şeye rağmen çalışıyoruz" dedi.

Manavgat'ın doğduğu yer olduğunu hatırlatan Milletvekili Aydın, ilçeye yapılması planlanan yatırımlar konusunda sürekli çalıştıklarını kaydederek, MATSO Turizm Fakültesi'nin 105 öğrenciyle bu sene eğitime başlamasının önemli olduğunu anlattı. MATSO Turizm Fakültesi'nin yanında bulunan inşaat halindeki hastane inşaatının devrinin yapılmasının ardından Manavgat Üniversitesi'nin kurulması için dernek kurulacağını vurgulayan Aydın, "Hedefimizi bu inşaatta kısa sürede 2 fakülte daha yapıp, Manavgat üniversitesini açmak. Bunu hep birlikte, Manavgat halkıyla beraber sağlamaya çalışacağız. İnşaatlarımızı bitireceğiz, üniversiteyi açacağız" diye konuştu.

Manavgat'ın Taşağıl Mahallesi'nden Beyşehir'e giden yolda Demirkapı tünel inşaatının devam ettiğini söyleyen Milletvekili Aydın, yapımı devam yolun ilk etapta tek şerit olarak planlandığını ancak Konya tarafından gelen yolun duble olarak yapılması nedeniyle Antalya kısmının da duble olması için çalışmaların sürdüğünü belirtti. Milletvekili Aydın, Taşağıl- Beyşehir yolunun açılmasıyla Antalya- Konya arasının 100 kilometre daha kısalacağını da vurguladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İbrahim Aydın AK Parti Antalya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title