Haberler

Antalya Açıklarında Tur Teknesinin Batması

Antalya Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, Antalya açıklarında tur teknesinin batmasıyla ilgili 4 kişinin gözaltına alındığını bildirdi.

Solmaz, yaptığı yazılı açıklamada, dün 11.00 sıralarında 3 mürettebat ve 83 yolcu olmak üzere toplam 86 kişi ile Kaleiçi Yat Limanı'ndan yemekli tur için ayrılan teknenin aynı gün saat 16.50 sıralarında Konyaaltı açıklarında yat limanından yaklaşık 2 kilometre açıkta alabora olduğunu anımsattı.

"Kurtarma çalışmaları sonucu 84 kişi kurtarılmış ve kimlik tespiti yapılan 2 kişiye henüz ulaşılamamıştır." ifadesini kullanan Solmaz, şunları kaydetti:

"Kurtarılan 84 kişiden 76'sının ifadeleri alınmış olup, 8 kişinin ifadesinin alınma işlemleri Muratpaşa Emniyet Müdürlüğünde devam etmektedir. Tekne bulunduğu yerde yaklaşık 45 metrelik derinliğe batmış durumdadır. Kayıp olan 2 kişinin arama çalışmalarına devam edilmektedir. Tekne kaptanı A.T. teknede çalışan S.K. ve A.K. ile tekne sahibi H.K. Cumhuriyet Başsavcılığımızca verilen talimat üzerine gözaltına alınmışlardır. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen soruşturmanın safahatı ve sonucu hakkında kamuoyuna ayrıca bilgi verileceği hususu kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Kaynak: AA / Güncel

Ramazan Solmaz Konyaaltı Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title