Haberler

Antalya 6 Aylık Gelin Kayınvalidesini Öldürdü Ek Ölüm Nedeni Boğulma

Antalya'da 6 aylık gelin 22 yaşındaki Lalegül Türk'ün saçını çeken kayınvalidesi 64 yaşındaki Pakize Türk'ü eşarbıyla boğarak öldürdüğü ortaya çıktı.

Antalya'da 6 aylık gelin 22 yaşındaki Lalegül Türk'ün saçını çeken kayınvalidesi 64 yaşındaki Pakize Türk'ü eşarbıyla boğarak öldürdüğü ortaya çıktı.

İstanbul Havalimanı'nda görevli Mustafa Türk ile evlenen Lalegül Türk, kayınvalidesi Pakize Türk ile Antalya'daki aynı evde yaşamaya başladı. İddiaya göre sürekli oğluyla arasına girdiği iddiasıyla kayınvalidesiyle kavga eden Lalegül Türk, dün akşamda televizyon izledikleri sırada tartışmaya başladıklarını anlattı. Pakize Türk'ü eşarpla boğarak öldürdüğünü itiraf eden Lalegül Türk, ifadesinde, Birlikte televizyon izliyorduk. Ben çay yaptım. Bana 'Sen ne işe yaramaz bir insansın. Hiç bir şeye yaramıyorsun. Yılan gibisin. Oğlumla aramıza girdin. Kara kedi gibi aramıza girdin' dedi. Ben de bana neden böyle davrandığını sordum. Bunun üzerine 'Hâlâ ne konuşuyorsun diyerek saçlarımı yolmaya başladı. Saçımı öyle bir çekti ki bir çok saçım koptu, canım çok yanmıştı. O an kendimi kaybettim. Ne yaptım, nasıl yaptım hatırlamıyorum. Kendime geldiğimde ölmüştü şeklinde konuştu.

Polis, yaptığı incelemede Lalegül Türk'ün saç tellerinin kayınvalide Pakize Türk'ün ellerinde ve tırnaklarında olduğunu belirledi. Olayla ilgili soruşturma sürerken kan testinden geçirilen Lalegül Türk'ün adliyeye sevk edileceği açıklandı. Antalya Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopside yaşlı kadının boğulma sonucu nefessiz kalarak öldüğü ortaya çıktı. Pakize Türk'ün cenazesinin oğlu Mustafa ve yakınları tarafından toprağa verilmek üzere öğleden sonra morgdan alınacağı açıklandı.

Annesiyle aynı mahallede oturan kızı Birgül Türk, Akşam telefon geldi, evde kavga çıkmış. Koşarak annemin evine geldim. Kendi anahtarımla içeriye girdim. Baktım, annem ölmüştü. Yazmayla öldürmüş. Yazmanın geri kalanını da ağzına tıkmış. Daha 6 aylık gelindi. Annem onu çok seviyordu diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title