Haberler

Antakya Belediyesi Çalışıyor

Güncelleme:

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Kavaslı'dan Yeni sanayi Sitesi'ne uzanacak ve 2,5 km.uzunluğundaki yolu çok yakın zamanda vatandaşların hizmetine sunacaklarını müjdeledi.

Belediye Başkanı Kimyeci konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi:

"Antakya Belediyesi ekiplerimiz geçtiğimiz günlerde Asi Nehri kenarı boyunca Kavaslı-Odabaşı Carrefour kavşağı arasında 1.1 Km'lik alternatif yolun açımını gerçekleştirmişti. Açılan bu yolu Yeni Sanayi Sitesi'ne kadar devam ettirebilmek için çalışmalarımız aralıksız sürüyor. 1.4 Km'lik yeni yolun açma işlemlerine başlandı. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte daha önce açılan 1.1.km'lik yolla birleştirilecek. Böylece toplamda 2,5 km.lik bir alternati yol elde edilecek. Kavaslı civarından Asi Nehri kenarı güzergahından seyredecek araç sahiplerimiz Yeni Sanayi Sitesi'ne kadar gidiş-geliş istikametinde yolu kullanabilecek. Hemşehrilerimize hayırlı ve uğurlu olsun."

Başkan Kimyeci Yol Çalışmalarını Yerinde İnceledi

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci bölgede yürütülen yol çalışmalarını yerinde inceledi. 15 metre genişliğinde 2.5 Km uzunluğundaki yol açma çalışmalarını yerinde inceleyen Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Başkan Yardımcısı Armağan Teköz ve Fen İşleri Müdürü Nihat Tazeaslan'dan yol hakkında geniş kapsamlı bilgi aldı.

Antakya'nın İskenderun istikametinde E-5 karayolunda yaşanan trafik sıkışıklığının önüne geçilmesi için alternatif yolun 45 gün gibi kısa sürede devreye gireceğini ifade eden Başkan Kimyeci,"Seçim öncesi halkımıza verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Odabaşı Deresi üzerinden geçecek yolun menfez çalışmalarını yine bizler yapacağız. Alternatif yolun yağmur suyu şebekesini döşedikten sonra üst yapı çalışmalarını yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız. Daha önce Kavaslı- Carrefour arasında açtığımız 1.1 Km'lik yolun parke çalışmalarına başladık. Parke çalışması yapılan yolun devamı olarak 1.4 Km'lik yolun yapımı tamamlandıktan sonra toplam 2,5 Km'lik yolun tamamı halkımızın hizmetine sunulacaktır. Böylelikle Yeni Sanayi Sitesi'ne gidiş gelişler büyük kolaylık içinde yapılırken, Antakya'dan İskenderun istikametine alternatif yol güzergahı elde etmiş olacağız. E-5 yolu üzerinde yoğun trafikten dolayı boşa harcanan zamanın da önüne geçmiş olacağız. Kavaslı-Yeni Sanayi Sitesi yolunun açılması ile toplam 2.5 Km'lik yeni imar yolu Antakyalıların hizmetine girmiş olacak. Bu bizim için bir başlangıç, yeni açılacak yollar ile Antakya'nın kent trafiğine çözüm bulacağız" şeklinde konuştu.

Odabaşı Sakinlerinden Başkan Kimyeci'ye Teşekkür

Odabaşı Mahallesi sakinleri Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci'nin yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti.

Kavaslı-Yeni Sanayi Sitesi arasında toplam uzunluğu 2,5 Km'yi bulan yolun açılmasından dolayı duydukları memnuniyeti belirten Odabaşı Mahallesi sakinleri, "Başkanımız İsmail Kimyeci'ye, imar planında bulunan yolun açılmasından dolayı ne kadar teşekkür etsek azdır. Yıllardır tozun, toprağın içinde kalıyor ve sağlıklı bir yoldan faydalanamıyorduk. Şimdi yolumuzun açılması ile sağlıklı bir ulaşıma kavuşmuş olacağız. Başkanımızın yapmış olduğu bu hizmet bizler için oldukça önemlidir." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Antakya Belediyesi İSMAİL KİMYECİ İskenderun Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title