Haberler

Antakya Belediye Başkanı Savaş'a Ziyaret

Üzümdalı Köylüleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İsmail Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş'ı ziyaret etti.

Savaş, ziyarette yaptığı konuşmada, şehirde 4,5 yıldan bu yana yürütülen alt ve üst yapı çalışmaları, tarihi restorasyonlar, yeşil alan ve çevre düzenlemeleriyle modern ve yaşanabilir bir Antakya oluşturmaya çalıştıklarını belirtti.

Antakya'nın geçmişiyle ve medeniyet birikimiyle övündüklerini ifade eden Savaş, şehri gerçekleştirdikleri hizmetlerle geleceğe hazırladıklarını kaydetti.

Birliktelik kültürünü, birlikte başarma ve kente sahip çıkma kültürünü tüm şehre yayma ve oluşturma adına önemli çalışmalar yaptıklarını vurgulayan Savaş "Derneklerimizin hizmetlerimizi gerçekleştirirken bizlere omuz vermesi, manevi destek sağlaması bizler ve memleketimiz için moral ve motivasyon kaynağıdır" ifadelerini kullandı.

Üzümdalı Köylüleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Şahin de dernek çalışmaları hakkında Savaş'a bilgi verdi. - Hatay

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title