Haberler

Ansiad Yeni Yönetimi, Başkan Böcek'i Ziyaret Etti

Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD) Başkanı Abdullah Erdoğan’ı ve yönetim kurulu üyeleri Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaret etti.

Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği (ANSİAD) Başkanı Abdullah Erdoğan'ı ve yönetim kurulu üyeleri Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ziyaret etti.

ANSİAD Başkanı Abdullah Erdoğan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Böcek, ANSİAD Başkanı Erdoğan ve yönetimine yeni görevlerinde başarılar diledi.

Başkan Böcek, "ANSİAD Antalya'mız için çok önemli bir kuruluştur. Ekonomik yatırımları ve Antalya'ya kattığı katma değer; bu kentin gelişerek büyümesi açısından hiç şüphesiz ki son derece önem taşıyor. Bu ölçüde ekonomiye katkı sağlayan özel sektörleri desteklemekte biz yerel yöneticilerin bir diğer sorumluluğu olduğunu düşünüyorum. Bu anlamda Konyaaltı Belediyesi olarak iş dünyası ile her zaman birlik içinde olduk. ANSAİD ile de birçok ortak projeye imza attık. ANSİAD Başkanı Erdoğan ve yönetimiyle birlikte yeni projelerde buluşmayı arzularım" diye konuştu.

ANSİAD Başkanı Abdullah Erdoğan, Başkan Böcek'e çalışmaları hakkındı bilgi verdi. Abdullah Erdoğan, ANSİAD olarak genç girişimcilere her zaman destek verdiklerini belirterek, "Antalya ekonomisini büyütme ve yeni girişimciler kazanmak adına derneğimiz önemli çalışmalar yapmaktadır. Antalya'da siyasete ve ekonomiye yön veren insanlar ile her zaman bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunuyoruz. Belediyeler ile her zaman iyi bir işbirliğimiz olmuştur" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Abdullah Erdoğan Muhittin Böcek Konyaaltı Antalya Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title