Haberler

Anneyi Kahreden Görüntü

Güncelleme:

Adana'da kızına cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla nikahsız eşi 48 yaşındaki Emrullah Baykuş'u öldüren 32 yaşındaki Derya I.'nın, 9 yaşındaki kızının öz babasının kendisini taciz ettiği iddiasına inanmayıp,'işe gidiyorum' diyerek evde gizlenip tacize tanık olduğu ortaya çıktı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde koca katili olan Derya I. cinayetten önce komşularına eşinin kızını taciz ettiği de anlaşıldı.

Olay, merkez Yüreğir İlçesi'nin Yeşilbağlar Mahallesi 1189 Sokak'ta dün akşam meydana geldi. İddiaya göre, tarım işçiliği yapan Derya I., işsiz eşi Emrullah Baykuş ile 11 yıl önce nikahsız evlendi. Bu birlikteliklerinden 4 çocuk sahibi olan çiftin en büyük kızı 9 yaşındaki E.I. annesine, Babam beni istismar ediyor diye şikayette bulundu.

KIZININ TACİZİNE TANIKLIK ETTİ

Kızının iddiasına kabullenmek istemeyen genç kadın, 6 Mart sabahı İşe gidiyorum diyerek evden çıktı. Bir süre sonra da sessizce eve girip, yatak odasındaki yatağın altına gizlendi. Genç kadın, bir süre sonra uyanan eşi Emrullah Baykuş'un yatağa çağırdığı öz kızı E.I.'ya cinsel tacizde bulunmasına tanıklık etti.

Gördüğü manzara karşısında şoka giren Derya I., ne yapacağını bilemediği için tepki vermedi. Bir süre sonra gizlice evden ayrılan genç kadın, komşusuna giderek ağlayarak gördüklerini anlattı.

UYURKEN ÖLDÜRDÜ

Kendi nüfusuna kayıtlı olan kızı E.I.'ya da olayı gördüğünü söyleyen Derya I., dün akşam yatağa girmeden önce Emrullah Baykuş'a ait 2 ruhsatsız tabancayı yastığının altına koydu. Baykuş'un uyumasını bekleyen genç kadın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün ilk dakikaları olan saat 00.40 sıralarında yastığın altındaki tabancayı alıp, eşinin başına 1 el ateş etti.

Ardından da akrabalarına arayarak durumu bildiren Derya I., 2 tabanca ile evde bulunan 1 av tüfeğini alıp, evden çıktı. Eve gelen yakınlarının otomobile binen Derya I., olay yerinden uzaklaşırken silah sesi duyarak bölgeye gelen polis, bu otomobili durdurdu.

Hayatının iki şokunu ardı ardına yaşayan Derya I., polise kızını taciz eden nikahsız eşini öldürdüğünü söyledi. Eve gelen polis, yatakta Emrullah Baykuş'un yatakta cesedini buldu.

Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Baykuş'un cenazesi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Öz babası tarafından istismara uğradığını ileri süren E.I. ile 3 kardeşi Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerince koruma altına alındı. Derya I.'nın ise sorgusu sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yüreğir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title