Haberler

Annesini Bağlama Çalarak Uğurladı

* Arif Sağ'ın eşi Yıldız Sağ'ın cenazesine katılanlar yakalarına farklı renklerde yıldızlar taktı.

* Arif Sağ'ın eşi Yıldız Sağ'ın cenazesine katılanlar yakalarına farklı renklerde yıldızlar taktı.

Cenazede Tolga Sağ annesinin tabutunun başında bağlama çalıp deyiş söyledi.

Ayakta durmakta zorlanan Arif Sağ taziyeleri oturarak kabul etti.

Polis cenazede geniş güvenlik önlemleri aldı. Cenazeye katılanların üzerleri arandı.

Haber: Özgür ALTUNCU / Kamera: İdris TİFTİKCİ - İstanbul DHA

Türk Halk Müziği'nin ünlü ismi Arif Sağ'ın eşi Yıldız Sağ son yolculuğuna uğurlandı.

62 yaşında vefat eden Yıldız Sağ için Karacaahmet Sultan Dergahı'nda cenaze töreni düzenlendi. Törende Alevi Bektaşi geleneğinde Duaz-ı imam adı verilen Alevi deyişleri söylendi. Yıldız Sağ'ın oğlu Tolga Sağ da Erdal Erzincan ve Dertli Divane ile birlikte tabutun başında bağlama çalıp alevi deyişi söyledi.

ARİF SAĞ TAZİYELERİ OTURARAK KABUL ETTİ

Bitkin olduğu gözlenen Arif Sağ ayakta duramadı, cenaze boyunca taziyeleri oturarak kabul etmek zorunda kaldı.

FOTOĞRAFIYLA BİRLİKTE YAKALARINA YILDIZ TAKTILAR

Cenazeye katılanlar Yıldız Sağ'ın fotoğrafıyla birlikte yakalarına farklı renklerde yıldızlar taktılar.Yıldız Sağ'ın oğlu Tolga Sağ, kızı Aslı Sağ, torunları Toprak ve Turna Sağ da yakalarına yıldız taktı.

ÜNLÜ İSİMLER KATILDI

Cenazeye sanat siyaset dünyasından çok sayıda isim katıldı. Orhan Gencebay, Selami Şahin, Selahattin Alpay ve Belkıs Akkale, Arif Sağ'ı acılı gününde yalnız bırakmayan isimler arasında yer aldı. CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, CHP İstanbul İl Başkanı Cemal Canpolat ve HDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder de cenazeye katılan siyasetçilerdi.

POLİSİN ALDIĞI ÖNLEMLER DİKKAT ÇEKTİ

Yıldız Sağ'ın cenazesi Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verildi. Bu arada cenaze öncesinde ve sonrasında polisin aldığı güvenlik önlemleri dikkat çekti. Görevli polis memurları cenazeye gelenleri tek tek arayıp içeri aldı. Polis ekipleri Karacaahmet Sultan Dergahı çevresinde önlem aldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Karacaahmet Tolga Sağ İstanbul Arif Sağ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title