Haberler

Fırat Yılmaz Çakıroğlu, Tekbirlerle Uğurlandı

Güncelleme:

Ege Üniversitesi Kampüsü'nde çıkan kavgada hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu, tekbirlerle uğurlanırken anne Çakırıoğlu, oğlunun fotoğrafını elinden düşürmedi.

İzmir'de Ege Üniversitesi Kampüsü'nde karşıt görüşlü öğrenciler arasında çıkan kavgada hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu için anma töreni düzenlendi.

KUR'AN-I KERİM OKUNUP DUALAR EDİLDİ

Ege Üniversitesi Kampüsü'nde, karşıt görüşlü öğrenci grubu arasındaki çıkan ve çok sayıda öğrencinin yaralandığı ve Ülkü Ocakları Ege Üniversite Başkanı Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun ölümüyle sonuçlanan olayla ilgili toplanan yaklaşık bin kişilik grup, anma töreni düzenledi. Törende, Fırat Yılmaz Çakıroğlu için Kur'an-ı Kerim okunarak, dualar edildi.

SLOGAN EŞLİĞİNDE YÜRÜYÜŞ

Bornova Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan kalabalık grup, Mustafa Kemal Caddesi üzerinden sloganlar eşliğinde yürüdü. Yürüyüş sırasında, Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun Türk Bayrağına sarılı tabutu da cenaze aracının içerisinde kortejin en önünde yer aldı.

ANNE ÇAKIOĞLU OĞLUNUN RESMİNİ ELİNDEN DÜŞÜRMEDİ

Cenaze öncesinde düzenlenen anma törenine, Türkiye'nin farklı illerinden katılım olması da dikkat çekti. Öte yandan, cenaze aracının önünden yürüyen Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun annesi Özlem Çakıroğlu ise oğlunun fotoğrafını yürüyüş boyunca göğsüne bastı. Gözyaşlarına boğulan anne Çakıroğlu, katillerin cezalandırılmasını istedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fırat Yılmaz Çakıroğlu Ege Üniversitesi İzmir Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (326)

obje:

hdp liler yeşile mhp liler kırmızıya bassın

7092
14681
yanıtYanıtla
boz:

hudapar candir isid candir pkk solucandir

46
247
yanıtYanıtla
aaa:

hesabı sorulacak bundan sonra kimse ülkücü hareketi durduramaz.

164
105
yanıtYanıtla
FURKAN:

LA VETAN HAİNLERİ TERKEDİN LA BU SAYFAYI !!! ERZURUMLU !!!

9
161
yanıtYanıtla
sümeyyeeeeeeeeeeeeemmobilWeb@haberler.com:

Seni seviyorum.emine annede seni yarın istemeye geliyoruz..

134
35
yanıtYanıtla
Türküm:

Hepimiz Fıratız, Hepimiz Ülkücüyüz, Hepimiz Müslüman Türküz. . ! Akp''ye de pkk''ya da alayına yeteriz Allahın izniyle. Şehidimize Allahtan rahmet diliyorum. Ve Akplilere soruyorum biz binlerce şehidimize bir de Fırat kardeşimizi ekledik peki siz menfaatiniz için savunduğunuz Akp söz konusu olunca neyinizden vazgeçebileceksiniz? Biz Türk-İslam ülküsünün erleriyiz; gücümüz Allaha olan inancımızdan ve vatanımıza duyduğumuz karşılıksız sevgidendir. . ! Siz ey makarnacılar; kömürcüler. . ! Menfaatiniz bittiğinde eminim herkesten önce partisini satacak olan sizlersiniz. . ! Ve bilin ki bu hareket, bu dava kıyamete kadar bu aziz vatanda var olacaktır. . ! Ne Mutlu Türküm Diyene. . !

117
22
yanıtYanıtla
NE MUTLU TÜRK''ÜM DİYENE:

Eceliniz olacağız pkk lılar sizden korkan sizin gibi dağ hanzosu olsun

114
24
yanıtYanıtla
sağduyu:

Aynen sonuna kadar size katılıyorum. . iç güvenlik yasasında MHP ile HDP nin aynı safta durması ve akabinde bu olayın patlak vermesi tesadüf olamaz. . mhp liler duygallığı bıraksın, işe sağduyu ile klı selim ile davranmalı. . olayın özü şu, mhp ile hdp yi karşı karşıya getirtip, bu kargaşadan faydalanmak isteyen munafıklar var

yanıt0
yanıt0
hakkari.30:

bir şey yapamazsınız

27
88
yanıtYanıtla
kemal erzurumlu:

ülkücüler ayaklanırsa vay halinize kandildede duramazsınız pis hainler

86
29
yanıtYanıtla
Tüm 326 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title