Haberler

Annesi 'Garam' Bebeğin Cenazesini Bırakıp Gitti

Güncelleme:

Suriye'de Rus bombardımanından kaçarken Adana otogarında ölen 1 yaşındaki Garam bebeğin cenazesini annesi almadan Ankara'ya gidince cenazeyi belediye yetkilileri ve 3 Suriyeli alarak kimsesizler mezarlığına defnetti.

TÜRKİYE SINIRINA AKIN ETTİLER

Rusya'nın desteğiyle yaklaşık 8 gün önce Halep'e son 5 yılın en korkunç saldırısı başlatılmasıyla Halep'te bulunan Suriyeliler Türkiye sınırına akın etmişti.

GARAM BEBEK OTOGARDA ÖLDÜ

Bu Suriyelilerden biri olan 1 yaşındaki Gamar Berduş isimli bebek ise annesi Nusrin Berduş ve 4 kardeşiyle birlikte önce Hatay'a daha sonrada Adana'ya gelmiş ancak Garam bebeğin otogarda öldüğü belirlenmişti.

Garam bebeğin cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

ANNE ÖLMÜŞ BEBEĞİNİ ALMADI

Bebeğin otopsisi tamamlanınca yetkililer annesine vermek için çağırdı. Ancak anne bebeğinin cenazesini almadan otobüsle Ankara'daki yakınlarının yanına gittiği ortaya çıktı. Bunun üzerine adli tıp yetkilileri de belediye ile görüşerek gereğinin yapılmasına istedi.

3 SURİYELİ CENAZEYİ ALDI

Adana Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı cenazenin adli tıpta günlerce kalmaması için bir personel görevlendirdi. Belediyeden 1 kişi ve 3 Suriyeli vatandaş annesinin cenazesini almadığı Garam bebeği adli tıp kurumu morgundan alarak Küçükoba Mezarlığı'na götürdü.

İMAM VATANDAŞLARI NAMAZA ÇAĞIRDI

Bebek burada yıkandıktan sonra cenaze namazı kılınması için musalla taşına kondu. Namazı kıldırmaya gelen imam cenazenin başında sadece 4 kişi olduğunu görünce mezarlığa cenaze defnetmeye gelen diğer vatandaşlara çağrıda bulundu. Bunun üzerine vatandaşlar Garam bebeğin cenaze namazını kıldı.

İmam helallik alıp namazı kıldırdıktan sonra Garam bebek kimsesizler mezarlığına defnedildi.

GARAM BEBEK 19 SAAT ÖNCE ÖLMÜŞ

Bu arada Garam bebeğin Adana'da öldü dendikten 19 saat önce hayatını kaybettiği belirlendi.

Üstelik anne Berduş verdiği ifadede Halep'ten çıktıktan sonra 3 gün boyunca yaya olarak Türkiye sınırına geldiklerini, burada soğuk ve yağmurda 3 gün beklediklerini beklerken Garam bebeğin bacaklarına çay döküldüğünü ve yanık oluştuğunu ancak tedavi ettiremediğini söylediği öğrenildi. Ayrıca Garam bebeğin kollarında ısırık izleri olduğu da belirlendi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Türkiye Suriye Bebek 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500

Yorumlar (7)

turkMobil-IOS:

almadan gittiyse demekki isin icinde is var yazik gunah bu yavrularin ne sucu var

7
0
yanıtYanıtla
erniMobil-ANDROID:

Allah rahmet etsin cok uzuldum hayatta ne yasaniyorsa olan cocuklara oluyor savas tan biktik .Allahim yardim et.

6
0
yanıtYanıtla
mmMobil-ANDROID:

suryeliler kadar karektersiz insan varmi memleketi savasta kendileri cadirlarda kaliyorlar birde cucuk yapiyorlar bunlara iyilik yApilirmi bes senedir savasdalar herbirin 4.5.cocugu var karekter olsa savasta cucuk yaparmi

5
0
yanıtYanıtla
Nermin Sakar:

Allahım güzel lütfunla bütün mahsum 4 canlıyı koru. 1-bebekler 2-çocuklar 3-özürlüler 4-hayvanlar Bunlar dünyanın en mahsum günahsız canlıları. Ülkemi ve bütün Müslümanları koru. Bu Müslümanlara bu eziyetleri yapanları asla yanına kar koyma. Bebeğim dünyanın kötülüklerinden kutuldun çok mahsumsun. Bu Müslümanlara bunları reva göreni Allah ın adaletine havale ediyorum.

4
0
yanıtYanıtla
Siirtli Tayyar:

Arkadaşlar Şu yavruya insanlık edemedik bari bir Fatiha okuyalım

2
1
yanıtYanıtla
İrkçilık hastalıktırMobil-IOS:

Acıyı sana cektırende o acıyı ceksın bacı

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

savaş cıkaranları allah kahretsın

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title