Haberler

Anneniz İçin En Taze Çiçekler, 444çiçek’te

Anneler Günü'nde annenizin yanında olun ya da olmayın; onu sakın çiçeksiz bırakmayın. Online çiçek siparişinde kaliteli hizmetin adresi www.444cicek.com seralardan direkt tedarik ettiği en taze çiçeklerle annenize günlerce solmayacak bir mutluluk hediye ediyor.

Orkideler, güller, laleler; lilyum, antoryum, kır çiçekleri ile yapılan zarif aranjmanlar… www.444cicek.com, anne kalbi gibi saf ve güzel çiçekleri, annenizin kapısına kadar getiriyor. Seralardan direkt tedarik ettiği en taze çiçekleri kullanan 444çiçek, hizmet kalitesiyle online çiçek siparişinde fark yaratıyor.

Başka bir hediyeyle birlikte ya da tek başına; hem Anneler Günü'nde hem de bütün yıl boyunca çiçekler tüm annelerin en doğal hakkı! 444çiçek'ten çiçek siparişi vererek annenizin size gösterdiği özeni sizin de ona göstermenizin şimdi tam zamanı.

444cicek.com'dan Anneler Günü'ne özel tavsiyeler:

Zarif Annem

Cam fanus vazoda nadide çiçeklerden orkideler birinci sınıf beyaz güller eşliğinde. Annenizi orkideler ile sevindirin. Fiyatı: 39.20 TL+KDV

Bahara Özlem

Paşabahçe cam vazoda pembe gerbera ve bahar çiçeklerinin sunumu. Fiyatı: 40.50 TL +KDV

Festival 2

Paşabahçe büyük silindir vazoda zarif beyaz lilyumlar ve kırmızı güllerin gerberalar ile sunumu. Fiyatı: 75 TL + KDV

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title