Haberler

Annelerine Laf Atan Gençlerin Hazin Sonu

Güncelleme:

Peru'da oğullarının kadınlara laf atıp atmadığını merak eden iki anne, şahit oldukları manzara karşısında büyük bir şok yaşadı.

Peru'da her 10 kadından 7'si sokakta yürürken sözlü tacize mağruz kalıyor. Ülkedeki bir televizyon kanalında yayınlanan şov programı da bu konuya değinerek, erkeklere anneleri tarafından ilginç bir şaka hazırladı.

ANNELERİNE LAF ATINCA OLANLAR OLDU

Oğullarının kadınlara laf atıp atmadığını merak eden iki anne, kılık değiştirdi. Kafalarına taktıkları peruk, yaptıkları makyaj ve giydikleri seksi kıyafetle bambaşka bir kimliğe bürünen anneler, sokakta oğullarının yanından geçti. 2 erkek de tanımadıkları annelerine laf atınca olanlar oldu.

ÇANTAYLA SALDIRDILAR

Oğullarına kızan iki kadın, zaman zaman çantayla çocuklarına vurmayı da ihmal etmedi. İki yetişkin erkek kendisini savunmaya çalışırken o anlar gizli kamera tarafından kaydedildi.

Kaynak: Haberler.Com / Komik - İlginç

Komik - İlginç Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (14)

AKGENCLİKmobilWeb@haberler.com:

Tayyibi allah kabul etmeyenler işte böyle alçalır. Tayyibe iman edin. O bu dünyanın ve diğer dünyanın sahibidir. Hepimiz onun itiyiz

10
149
yanıtYanıtla
dilekMobil-ANDROID:

ülkücü kardeşimin agzına saglık cok güzel özetlemiş

11
47
yanıtYanıtla
esramobilWeb@haberler.com:

Millet ne giyerse giysin siz kendinize sahip çikin yapilan sapikliga bahane aramayin

35
15
yanıtYanıtla
HulyamobilWeb@haberler.com:

Avrupadakiler daha cok bakiyo ne diyosun sen.eger kadinda edep yoksa yine bakarlar her yerde bakarlar bu boyledir

21
10
yanıtYanıtla
LordMobil-IOS:

Cem tuna mallosu kaybol

4
17
yanıtYanıtla
yorumcumobilWeb@haberler.com:

Hollanda da bakmiyolar.Doyduklari icin herhalde kadinlara.Zaten bakan kendisini ifsa ediyo turk diye.Latin milletlerde yasaniyo bunlar

19
0
yanıtYanıtla
...mobilWeb@haberler.com:

Emin olun kadının açmasına ses çıkarmayanlardır asıl sapık olanlar. Sapıklar cezasını çeker ama açan nalette hesabını daha ağır verir sorarlar adama öldüğünde niye açıyodun diye sonuçta hem sapıkları üzerine çekiyo hemde bundan rahatsız olanları güç durumda bırakıyo kul hakkına giriyo dier yandan acmayan kadınin ne sucu var güzellik acmayla oluyor algısını kimse dillendiremiyo ama acan kadnların en buyuk gerekceleri bu tabi onlarinda sapik olanlari cok var

12
5
yanıtYanıtla
AzadMobil-IOS:

Tayyipin iti o kimki ona iman edeyim beyinsiz aptal ben allaha ve peygamberine iman ederim seytana iman edilirmi

11
2
yanıtYanıtla
Hülya hanım dinlemobilWeb@haberler.com:

Sen avrupa ya hiç gitmemiş boş boş konuşuyorsun. Peru da Avrupada değil bilgine sunarım.

7
4
yanıtYanıtla
Özgür Mobil-IOS:

Ulan türkiyedeki akparticiler, ben isvicrede yasiyorum, ve böyle laflar kadinlara karsi yapmiyoruz! Bizim kadinlar burda aksamlari sorunsuz disariya cikabiliyor. Am sizingibi av edersin öküzler araplar gibi devam yasayin, bi insan önce kendisine karsi saygili olmali ondan sonra baskalarina, dedim gibi nerde bi ülkede araplar gibi yasamtarzi varsa orda böyle sorunlar var. Allah türkiyede anelerinize bacilariniza ve kizlariniza yardimci olsun.

5
6
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title