Haberler

Annelere En Özel Hediyeler TeknoSA'da

Güncelleme:

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin lideri TeknoSA, Anneler Gününü özel kampanyaları ile kutluyor.

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin lideri TeknoSA, Anneler Günü'nü özel kampanyaları ile kutluyor. Kişisel bakım ürünlerinden küçük ve büyük ev aletlerine, fotoğraf makinelerinden akıllı telefon ve tabletlere kadar birçok ürün, uygulanan özel indirimler, kampanyalar ve çok özel hediyelerle TeknoSA mağazalarında satışa sunuluyor.

TeknoSA annelerin günlük hayattaki işlerini kolaylaştıracak Tefal, Rowenta, Fakir ve Arzum marka elektrikli süpürge, ütü, çay ve mutfak robotları gibi birçok küçük ev aletleri modelinde etiket fiyatı üzerinden %25'e varan indirim uygularken, Dyson marka elektrik süpürgesini sadece TeknoSA'ya özel olarak 200 TL indirimle satışa sunuyor.

Dünyanın en küçük değiştirilebilir lensli dijital fotoğraf makinesi olan Samsung NX Mini ise anneler gününe özel fiyatları ve 9 taksit seçeneği ile sunuluyor. Annelere Samsung NX Mini ile birlikte 2 kişilik Avrupa gezisi hediye eden TeknoSA, bu kampanya ile annelerine tatil hediye etmek isteyenlere de alternatif bir fırsat sunuyor.

Akıllı telefonlar ve tabletlerde de kaçırılmaz fırsatlar TeknoSA mağazalarında tüketicileri bekliyor. Samsung N7500 Note 3 Neo alan müşterilere, 369 TL değerindeki Samsung S5310 Galaxy Pocket Neo akıllı telefon hediye ediliyor. Bunun yanı sıra Samsung N7100 Galaxy Note II 1899 TL yerine 1299 TL'den, Iphone 5s 16 gb 2149 TL yerine 1999 TL'den satışa sunuluyor. Apple iPAD 2 tablet 689 TL, Samsung T310 8" tablet ise 569 TL fiyatlarla TeknoSA mağazalarında müşterilerini bekliyor.

Anneleri mutlu edecek kampanyalar bunlarla da bitmiyor. 9-10-11 Mayıs günlerinde Philips, LG ve Samsung markalarının birçok yeni model TV'leri, Pioneer ve Samsung ses sistemlerinin bazı modellerine Tefal markasının 279 TL değerindeki blender seti hediye ediliyor. Annelerin mutfak ve odalarını süsleyecek uydulu kırmızı 58 cm Led TV ve uydulu beyaz 56 cm Led TV'ler de 449 TL gibi çarpıcı bir fiyatla ideal hediye seçenekleri arasında yer alıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Anneler Günü Samsung Türkiye Tefal Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title