Haberler

Anneler Gününde Torununun Torununu Kucağına Aldı

Güncelleme:

Samsun'un Çarşamba ilçesi Çay Mahallesi'nde yaşayan 90 yaşındaki Kafiye Aysan'ı, torunları Anneler Günü'nde ziyaret etti. Ziyarette Aslan'a en büyük hediye, torununun torunu 12 günlük Hira bebek oldu.

"ALLAH TÜM TORUNLARIMA BU DUYGUYU NASİP ETSİN"

Torununun torununu görmekten mutluluk duyduğunu söyleyen Kafiye Aysan, "Torunumun torununu gördüm. Allah tüm torunlarıma bu duyguyu nasip etsin. Anneler Günü'nde en büyük hediye oldu. Allah hepsine uzun ömürler, mutlu ömürler versin" dedi.

ANNELER GÜNÜNDE EN BÜYÜK HEDİYE TORUNU OLDU

Anneannelerine torununun torununu göstermenin kendilerini sevindirdiğini belirten torunlar, "Anneler gününde anne annemizi ziyaret ettik. Ona bebek Hira'yı kucağına vererek en büyük hediyeyi verdiğimizi düşünüyoruz. Onu mutlu bir şekilde görmek bizleri de sevindirdi. Anlatılacak değil yaşanacak bir duygu" dediler.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Anneler Günü Samsun Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kabine Toplantısı konuları neler? 15 Nisan Kabine Toplantısı gündeminde neler var? Threads tekrar ne zaman açılacak? Threads tekrar açılacak mı, tamamen mi kapatılıyor? 30 Kasım hangi burç? Kasım'ın 30'u hangi burçtur? 30 Kasım burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 30 Kasım hangi burca ait?
500

Yorumlar (22)

TURANmobilWeb@haberler.com:

CHP HAİN KİZİLBASTİR...HDP HAİN PKK DİR...UNUTMA AKİLLİ OL..

2
16
yanıtYanıtla
..:

yine mi samsun

0
7
yanıtYanıtla
ÉrkââânnnmobilWeb@haberler.com:

Benim babamın nenesi 102 yaşında ve torununun torunu var. Allah onlara kuvvet versin. Gerçekten yaşlılık zor

6
0
yanıtYanıtla
smldihem:

maşallah. . . . Allah sağlıklı ve hayırlı ömürler versin. . .

5
0
yanıtYanıtla
beterbocekMobil-ANDROID:

samsun oljnca noluyo lan it soyu

1
4
yanıtYanıtla
survıvor HASANmobilWeb@haberler.com:

Ne yapalım

4
0
yanıtYanıtla
ATATÜRK ASKERİ:

İSTANBULDA DÖRDÜZ BEBEKLER HAYATINI KAYBETTİ KATİİLLERİ HASTANELER SAĞLIKTA SON NOKTA

3
1
yanıtYanıtla
Gumushaneli Mobil-IOS:

Ne alaka yinemi Samsun

2
1
yanıtYanıtla
şahinMobil-ANDROID:

ne var yani benim baba anemin 15 tane turunun torunu var hemde büyüğü 12 yaşında

2
1
yanıtYanıtla
Osm53Mobil-ANDROID:

Neslin nasıl bozulduğunu görebilirsiniz

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title