Haberler

Anneler Günü'nde Selamı Yaydılar

Eyüp Belediyesi Bilgi Evleri ve Gençlik Merkezi öğrencileri Eyüp Sultan Meydanı’nda anlamlı bir etkinlik düzenledi.

Eyüp Belediyesi Bilgi Evleri ve Gençlik Merkezi öğrencileri Eyüp Sultan Meydanı'nda anlamlı bir etkinlik düzenledi. Selamlaşmanın din ve toplum açısından önemine dikkat çekmeyi amaçlayan öğrenciler, Anneler Günü'nde ellerindeki pankartlarla vatandaşları selam vermeye davet ettiler.

Sosyal ve kültürel faaliyetlerinin yanı sıra çocuklara ve gençlere verdiği hizmetlerle de ön plana çıkan Eyüp Belediyesi birbirinden farklı ve anlamlı etkinliklere imza atmayı sürdürüyor. Son olarak Bilgi Evleri ve Gençlik Merkezi öğrencileri Eyüp Sultan Meydanı'nda farklı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

Eyüp Sultan Meydanı'nda bir araya gelen öğrenciler ellerinde selamlaşmanın önemine dikkat çeken yazıların bulunduğu pankartlar taşıyarak vatandaşları birbirleriyle selamlaşmaya davet ettiler. Eyüp'e ziyarete gelen vatandaşların oldukça ilgisini çeken etkinlikte öğrenciler neredeyse herkese tek tek selam verip sohbet ederek konunun din ve toplum açısından önemini anlattılar.

Öte yandan Eyüp Belediyesi Bilgi Evleri öğrencilerinin geçtiğimiz ay başlattıkları gönüllü rehberlik faaliyetleri de ara vermeden devam ediyor. Selamlaşma etkinliğinin yanı sıra bir diğer öğrenci grubu da Eyüp Sultan'ı ziyaret eden yerli ve yabancı turistlere ilçenin tarihi ve turistik mekanlarını anlattılar.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın da Bilgi Evleri'ne verdiği öneme dikkat çekerek, "Arkadaşlarımız çok önemli faaliyetlere, dikkat çekici etkinliklere imza atıyorlar. Gençlerimiz bu merkezlerimizde öğrendiklerini kendilerine saklamayıp yakın çevresiyle, hatta bu tür organizasyonlarla toplumla paylaşıyorlar" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bilgi Evleri Anneler Günü Eyüp Sultan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title