Haberler

Anneler Bebek Ve Uyku Seminerine Katıldı

Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü, Beylikdüzü Anneleri ve Ekin Anaokuları işbirliği ile Momsofturkey isimli sosyal medya topluluğunun oluşturduğu "Bilinçli Anne Mutlu Çocuk Projesi" kapsamındaki eğitimlerden ikincisi gerçekleşti.

Annnelerin bilinçlenmesi yoluyla mutlu ve sağlıklı nesiller yetiştirme amacını taşıyan proje; Beylikdüzü Belediyesi, Beylikdüzü Anneleri, Momsofturkey isimli sosyal medya topluluğu ve Ekin Anaokulları işbirliği ile hayata geçiyor. Anne çocuk ilişkilerinde yaşanan kritik sorunların ön plana çıkarılarak çözümlenmesini önemseyen ve anne - çocuk farkındalığı yaratmayı hedefleyen Moms of Turkey ekibi, Beylikdüzü Belediyesi'nden aldığı destekle önemli bir sorumluluk yerine getiriyor.

Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü Konferans Salonu'nda gerçekleşen seminerlerin ikincisinde Beylikdüzü Anneleri isimli instagram sayfasının kurucusu Gözde Yavuz, Hikayesi Girişim Grubu ile Bebek ve Uyku Eğitmeni Sinem Gergel Akınal yaptıkları sunumlarda özellikle mutlu çocukların ancak bilinçli anneler tarafından yetiştirilebileceğini anlattı.

Deneyimler Paylaşıldı

Eğitmen Sinem Gergel Akınal, 0-5 yaş çocuklarının uyku sürecine yönelik bilgiler verdi.Anne ve çocukların en çok muzdarip olduğu uyku problemlerini ve çözüm yollarını anlattı. Beylikdüzü Anneleri Gözde Yavuz oğluyla başlayan annelik macerasını ve Beylikdüzü Anneleri platformunu neden ve niçin kurduğunu ve Annelere ne gibi faydalar sağladığından bahsetti. Hikayesi Girişim grubu ise sunumlarında başta kendileri olmak üzere annelerin girişimcilik ruhundan başlayarak bu yolda açtıkları iki web sitesinden, bu sitelerin içeriği ve annelere ne gibi fırsatlar sundugundan bahsetti. Sıradaki eğitim ise 22 Mart'ta gerçekleşecek.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beylikdüzü Belediyesi Bebek Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title