Haberler

Anne ve Babaları Gözlerinin Önünde Kazada Öldü

Kırıkkale'de Filiz ve Cengiz Batum çifti, karayolunda birer dakika arayla otomobil ve kamyon altlarında kalarak yaşamlarını yitirdi.

Kırıkkale'de Filiz ve Cengiz Batum çifti, karayolunda birer dakika arayla otomobil ve kamyon altlarında kalarak yaşamlarını yitirdi. Çiftin iki kızı, anne ve babalarının gözlerinin önünde ölümüyle şoke oldu.

Kaza dün saat 21.30'da, Kırıkkale- Samsun karayolunun 9'uncu kilometresinde meydana geldi. Cengiz Batum dün eşi Filiz ile kızları 16 yaşındaki Ezo ve 6 yaşındaki Hazal'la birlikte bir yakının düğününe gitti. Düğün sonrası Batum ailesi 06 DP 5426 plakalı otomobille Kırıkkale'ye dönmek üzere yola çıktı. Yolda sıkışan Cengiz Batum otomobili yolun sağına çekip durdurarak tuvalet ihtiyacını gidermek için indi. Bu sırada hızla gelen bir otomobilin Cengiz Batum'a çarptı. Otomobil sürücüsü durmayıp kaçarken, eşine yardım için inen Filiz Batum'a bu kez gelen kamyon çarptı.

Cengiz Batum kaza yerinde eşi Filiz de hastanede yaşamını yitirirken, kızları Ezo ve Hazal Batum şoke oldu.

Polis, Filiz Batum'a çarparak ölümüne neden olan Nebi Özdil yönetimindeki 19 BC 221 plakalı kamyonu, sağ farının kırık olmasından saptayarak Delice İlçesi'nde durdurdu.  Sürücü Nebil Özdil gözaltına alınırken, Cengiz Batum'ı ezerek kaçan otomobil ise aranıyor. - Kırıkkale

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kırıkkale Samsun Batum Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title