Haberler

Anne Dizisinin 'Cengiz'i Berkay Ateş: Ruj Sahnesini Çekerken Zorlandım

Güncelleme:

Anne dizisinin çocuk oyuncusu Beren Gökyıldız'ın ruj sürdüğü sahneler hakkında konuşan Berkay Ateş, sahnelerde zorlandığını itiraf ederek; "Böyle bir sahnenin ortaya konması çok doğruydu" dedi.

Yayınlandığı günden itibaren ilgiyle izlenen Anne dizisinin oyuncusu Berkay Ateş, çocuk oyuncu Beren Gökyıldız'a 'istismar' tartışmalarına neden olan ruj sahnesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

"RADİKAL SAHNEYDİ, ÇOK ZORDU"

NTV Radyo'ya konuşan Berkay Ateş, "En zorlandığım sahne, Melek'e (Beren Gökyıldız) ruj sürdürdüğüm, bizim de 'ruj sahnesi' diye kodladığımız sahne. O sahne zordu, çocuk oyuncu ile oynamanın insana psikolojik olarak getirdikleri var. Onu sette herkes pamuklara sarıyor ama o sahneler radikal sahnelerdi." ifadelerini kullandı.


"BÖYLE BİR SAHNENİN ORTAYA KONMASI ÇOK DOĞRUYDU"

Anne dizisinin ses getiren sahneleri hakkında konuşan Berkay Ateş, şu ifadeleri kullandı:

"İyi ki böyle bir iş oldu, iyi ki o sahneler var çünkü Türkiye'de bu kadar pedofili, çocuk gelin meselelerinin tartışıldığı bir dönemde bunun engellenmesi için herkesin çaba sarfettiği ya da çaba sarfetmek istediği bir dönemde, böyle bir sahnenin ortaya konması bence çok doğruydu. Ama özellikle o sahneyi çekerken zorlandık."


"TEHDİTLER ALDIM"

Dizinin ilk bölümünün sonunda gerçekten tehditler aldıığını itiraf eden Berkay Ateş, "Hatta Instagram hesabımdaki yorumları da silmedim, sil diyenler oldu. Silmedim, onlar kalsın istedim. İnsan şaşırıyor, üzülüyor. İnsanlar benim yaptığımı zannediyor. Ama sonra sosyal medyadan bir tehdit meselesi oldu." şeklinde konuştu.


RTÜK, ÇOCUK İSTİSMARINDAN DİZİYE CEZA KESTİ

Geçtiğimiz haftalarda Star TV'nin izlenme rekorları kıran Anne dizisine RTÜK'ten ceza çıkmıştı. RTÜK, dizideki şiddet ve diğer bazı sahnelerin dizide Melek karakterini canlandıran çocuk yıldız Beren Gökyıldız'ı gerçek hayatta da olumsuz etkileyeceğini savundu. RTÜK, bu dizinin 'çocuk istismarına' yol açtığını dile getirdi ve Star'a 270 bin lira ceza kesti.

Dizinin çocuk yıldızı Beren Gökyıldız için dizi setinde 2 pedegog olduğu ifade ediliyor.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Star Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title