Haberler

Anne Korkmaz: Acaba Evlatları Annelerinin Elini Öpebildi mi (3)

Arama NOKTASINDA GERGİNLİK Ali İsmail Korkmaz davası için Kayseri Adalet Sarayı'na çeşitli parti ve örgütlerden oluşan yaklaşık 3 bin kişi geldi.

Arama NOKTASINDA GERGİNLİK

Ali İsmail Korkmaz davası için Kayseri Adalet Sarayı'na çeşitli parti ve örgütlerden oluşan yaklaşık 3 bin kişi geldi. Adalet Sarayı'na yaklaşık 1 kilometre uzaklıktan slogan atarak gelen grup, arama noktasına geldiğinde polisle tartıştı. 'Katil polis hesap verecek' sloganları atarak üst araması yaptırmak istemeyen gruba polis önce müdahale etti, ardından tepki büyüyünce, kalabalığı arama yapılmadan alana aldı.

CHP MYK üyeleri Veli Ağababa, Candan Yüceer, milletvekilleri Hüseyin Aygün, Sezgin Tanrıkulu, Müslim Sarı, Musa Çam, Muharrem Işık, İlhan Cihaner, Gökhan Günaydın ve Kadın Kolları MYK üyesi Düriye Taş, Kayseri Baro Başkanı Fevzi Konaç, Gezi Parkı eylemlerinde ölen Berkin Elvan'ın babası Sami Elvan ile Ahmet Atakan'ın kardeşi Zafer Atakan duruşma başladıktan sonra salona girdi.

BERKİN ELVAN'IN BABASININ MÜDAHİLLİK TALEBİNE RET

Berkin Elvan'ın babası Sami Elvan mahkeme heyetine, "Benim oğlum da polisler tarafından katledildi. Ben de bu duruşmada müdahil olmak istiyorum" dedi. Ahmet Atakan'ın kardeşi Zafer Atakan ile Mersin ve Balıkesir Barosu da davaya müdahil olup, yer almak istediklerini iletti. Ancak, savcı, suçtan doğrudan zarar görmedikleri için katılma taleplerini reddedilmesini istedi.

7 AYLIK ALİ YUSUF İÇİN KATILMA TALEBİ

Ali İsmail Korkmaz'ın avukat ağabeyi Gürkan Korkmaz, 7 aylık oğlu Ali Yusuf'u kucağına alarak, "Oğlum Ali 7 aylık. Amcasının adaşı, hem de amcasının bayrağını taşıyacak kişidir. Aynı zaman da ailedendir. Katılma talebimiz var" dedi. Mahkeme heyeti, katılma talepleri için duruşmaya 5 dakika ara verdi. Daha sonra, CMK 237/1 maddesi gereğince taleplerin tamamını reddetti. Daha sonra sanıkların dinlenmesine geçildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali İsmail Korkmaz Berkin Elvan Ahmet Atakan Kayseri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 17 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? SURVIVOR YAMAN KİMDİR? Survivor All Star Yaman Keleş kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title