Haberler

Anne Köpek Ölen Yavrularının Başından Saatlerce Ayrılmadı

Güncelleme:

Sinop'ta, bir anne köpek otomobil çarpması sonucu ölen yavrularının başında saatlerce bekledi.

Sinop'ta anne köpek ölen yavrularının başından saatlerce ayrılmadı.

ANNE KÖPEK YAVRULARINI BİR AN OLSUN BIRAKMADI

Sinop- Samsun karayolunda bir anne köpek, otomobilin çarpması neticesinde telef olan yavrularının başında saatlerce bekledi. Bu sırada oradan geçen Sinoplu vatandaş Sinan Ergen aracından inerek yaşanan bu olayı cep telefonu ile kaydetti.

VATANDAŞ DAYANAMADI YOL KENARI ÇEKTİ

Anne köpeğin telef olan yavrularını uyandırmaya çalışması duygulu anlara sebep oldu. Bu görüntülere fazla dayanamayan duyarlı vatandaş, telef olan yavru köpekleri yol kenarına alarak yoluna devam etti.

SÜT VE EKMEKLE BESLEDİ

Daha sonra geri dönüşte tekrar olay yerine gelen vatandaş, anne köpeğin halen yavrularının başında olduğunu gördü. Anne köpeğin aç olduğunu fark eden Ergen, hemen süt ve ekmek tedarik ederek anne köpeğin karnını doyurdu.

DUYARLI VATANDAŞA OLAYI ANLATTI

Konu ile ilgili açıklama yapan Sinan Ergen, "Samsun'a giderken köpeklerin yol ortasında yattığını ve anne köpeğinin yavrularının başında olduğunu gördüm. Arabamdan indiğimde anne köpeğin yavrularının başından ayrılmadığını fark ettim. Biraz durduktan sonra yoluma devam ettim, akşam saatlerinde geri dönerken anne köpeğin yavruların başından hiç ayrılmadığını gördüm.

"BEN HAYATIMDA BU KADAR HASSAS KÖPEK GÖRMEDİM"

Anne köpeğin yaklaşık 9 saattir orada durması ve yavrularının başından ayrılmaması çok manidar. Ben hayatımda bu kadar hassas, bu kadar duyarlı bir köpek görmedim. Anne köpeğin aç olduğunu fark ettim ve ona bir şeyler aldım" dedi.

Anne köpek yavrularının başında bekleyişini sürdürdü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Samsun Sinop Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu?
500

Yorumlar (3)

Sinoplu Süleyman.:

Sinan Abi sana Helal olsun, seni tanidigim icin gurur duyuyorum, Almanyadan sana cok Selamlar.

1
0
yanıtYanıtla
SSS:

bide insanlara bak. . . . .

0
1
yanıtYanıtla
sinan ergen:

sızın dılınız ve konusma kabıleyetınız var acaba sgır ve dılsız olsaydınız bır sey ısterken derdınızı nasıl anlatabılırdınız sanırım yazarak anlatabılırdınız

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title