Haberler

Anne Kanguru Öldü, Eşi ve Bebeği Yürekleri Parçaladı

Güncelleme:

Avustralya'da hayatını kaybeden bir anne kangurunun başında bekleyen eşi ve bebeğinin, ne olup bittiğine anlam veremeyen şaşkın bakışları görenlerin gözlerini yaşarttı.

Avustralya, Queensland'da çekilen fotoğraflar yürek burkuyor. Hayatını kaybeden bir anne kangurunun başında bekleyen eşi ve bebeğinin, ne olup bittiğine anlam veremeyen şaşkın bakışları görenlerin gözlerini yaşartıyor.

FOTOĞRAFLAR YÜREK BURKUYOR

Evan Switzer'ın tesadüfen tanık olduğu bu anlarda erkek kanguru, eşinin başını kaldırarak adeta onu ayağa kaldırmaya çalışıyor gibi.

NE OLDUĞUNU ANLAYAMADILAR

Bebek kanguru ise babasının çabasını izlerken, annesine ne olduğunu anlamaya çalışıyor.

UZUN SÜRE BAŞINDA BEKLEDİLER

Evan Switzer'ın anlatımına göre uzun süre eşinin başında bekleyen, zaman zaman da onu doğrultmaya çalışan erkek kanguru, çocuğuna bakınca ise ağlamaya benzer sesler çıkartıyor.

Hayvanlar alemi bir kez daha, görenin elini kolunu bağlayan bir anlarla objektiflere işte böyle yansıyor.

Kaynak: Haberler.com / Yaşam

Queensland Avustralya Yaşam Haberler

500

Yorumlar (41)

77:

Eşini öldüren insancıklara hayvanlardan örnek bir hareket

68
1
yanıtYanıtla
BİSMİLLİ:

YANİ İBRET ALMAK LAZIM. BU KADAR İNSAN ÖLÜRKEN TÜRKÜYEDE HERKES GÖZÜNÜ KAPATMIŞ GÖRMÜYOR, KULAGINI KAPATMIŞ DUYMUYOR. MEDYA DESN KOMPULE SATILMIŞ. BİR HAYVAN KADAR MERHAMETİNİZ YOK

54
15
yanıtYanıtla
AVCITURK:

O HAYVAN KI EKMEK YEDIGI YERE IHANET ETMEZ. O HAYVAN KI YASADIGI TOPRAKLARDA KENDINDEN BASKALARININDA YASADIGINI BILIR. O HAYVANKI YILLARCA BERABER YASADIGI IRKI BILIR. HAAAA BIRDE HAYVAN BILE OLMASINI BECEREMEYEN PKK DENEN ONLARA YALAKALIK VE YALTAKLIK EDEN NE OLDUGU BELLISIZ BIR GRUP VAR. ONUN ADINIDA SIZ KOYUN ARTIK.

yanıt41
yanıt23
Kürdonyas Kral'ı Mobil-IOS:

AKP de doğuda ölen insanların bedenlerini 38 boyunca meydanda bekletiyor

25
30
yanıtYanıtla
samsun:

inş daha kötü olursunuz o ölenler pislikler daha fazla beklerler siz pis leşlerinizle yaşamaya alışık milletsizni ölen pkk lılarıda evinizde aksam yemegine cayına davet edin birlikte yaşayın leşlerinizle önce devlete hain türke hain sonrada cenaze bekliyo beyinsizler ulan cahiller bu devle size hc bişey yapmıyo emin olun beterini hakediyosunuz beterini kara cahiller.

yanıt18
yanıt16
Timuçin:

Onlar okullara bomba koysun 8-10 yaşindaki çocuklari öldürmek istesin sende onlara aci iyimi?Allahimdan dilerimki pkk yi seven onlara sempati duyan herkesin sonu vahim olur perişan olur hainler sizi ama suç sizin değil yilanin başini zamaninda koparmayan ve onlari şimartan Devletin!Simdi Cizredekilere birde Devlet Ev bark vericek!Haram zikkim olsun o pkk sempatizanlarina inşallah huzur içinde yaşamak nasip olmaz hep yürekleri ağzinda yaşarlar sonsuza kadar!

yanıt1
yanıt0
ÜLKÜCÜ:

ONLAR İNSAN DEĞİL. BU HAYVANLAR ONLARDAN DAHA İNSAN. ONLAR BU ŞEKİLDE ÖLMEYİ HAKETTİLER. MERMİYE SİLAHA SARILARAK YASADIŞI İŞLER ÇEVİRİP İNSANLIK SUÇU İŞEYEREK KAN AKITTIKLARI İÇİN ONLARIN BÖYLE CAN VERMELERİ MÜSTEHAKTIR. İYİ OLMUŞ. ASKERİN POLİSİN ELİNE SAĞLIK. İBRETİ ALEM OLSUN DİYE ORTADA BIRAKIYOLAR LEŞLERİNİ

yanıt3
yanıt1
Kürt:

İşte bu insan Türkiye bir ders verdi 45 gündur Cizre yuksekova silopi sur cenaze ler sokak ortasında alinmasina izin vermiyur işte kimin insan ulup ulmadini Gurun işte kapak olsun

18
31
yanıtYanıtla
alın şunu:

buradan tc savcılarına sesleniyorum alın şu pkk lıyı yazdığı yerden bulun kabul ediyor ne olduğunu

yanıt10
yanıt9
yazıklar olsun:

yazıklar olsun güzel ülkem size değer verdi makamlara getirdi de peki sizler ne yaptınız hainlik allah ıslah etsin

yanıt14
yanıt1
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title