Haberler

Anne Evinde Komisyon Karşılığı Fuhuş

Güncelleme:

Adana'da kendilerini müşteri gibi tanıtan polisler tarafından gözaltına alınan A.E., fuhuş için annesinin evini kullandığını ve annesine komisyon verdiğini söyledi.

Adana'da 24 yaşındaki A.E., kendilerini müşteri gibi tanıtan polisle fuhuş pazarlığı yapıp anlaştıktan sonra gözaltına alındı. A.E., emniyetteki sorgusunda ailesinin fuhuş yaptığından haberi olduğunu öne sürerek, "Ben evi kullanacağım zaman anneme komisyon veriyorum. O da benim eve müşteri götürmeme ses çıkarmıyor." dedi.

FUHUŞ İÇİN ANNESİNİN EVİNİ KULLANIYOR

Merkez Seyhan ilçesinin Kuruköprü Mahallesi'nde A.E.'nin arkadaşı 22 yaşındaki G.D. ile birlikte fuhuş yaptığı bilgisini alan Ahlak Bürosu ekipleri çalışma başlattı. Müşteri gibi hareket eden polisler, A.E.'yi telefonla arayıp bağlantı kurdu. A.E., telefon görüşmesi sonrasında 30 lira karşılığında fuhuş yapmak için anlaştığı müşterilerini annesi A.S. ile nikahsız eşi 62 yaşındaki E.C.'nin yaşadığı eve çağırdı. A.E., müşterilerinden ilişki için 30, evi kullanmak için de 10 lira aldığını söyleyerek paraları peşin istedi. Parayı A.E.'ye veren polisler, evde bulunanları gözaltına aldı.

"EVİ KULLANACAĞIM ZAMAN ANNEME KOMİSYON VERİYORUM"

Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen A.E., "Ev annem ile üvey babama ait. Ben evi kullanacağım zaman anneme komisyon veriyorum. O da benim eve müşteri götürmeme ses çıkarmıyor. G. ile 2 ay önce tanıştım, bu işe yeni başladı." diye ifade verdi.

2 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

A.E. para karşılığı fuhuş yapmak ve fuhuşa aracılık etmek suçundan, üvey baba E.C. ise fuhuş için yer sağladığı iddiası ile adliyeye sevk edildi. Savcılıktaki ifadelerinin ardından zanlılar, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kuruköprü Seyhan Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (192)

Trabzonlu:

La bu Adna ne bicim yer. . . . . . . . .

42
0
yanıtYanıtla
yelizmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Ay ne Adanaymiş bütün pislikler orda mevcut

26
14
yanıtYanıtla
AK GENÇLİK:

kesin cehapelidir

4
34
yanıtYanıtla
ASLI:

ANA KIZ DAYANIŞMASI :) ALLAH SİZİ ISLAH VE SİZİN GİBİ İNSANLARIDA BİZDEN UZAK ETSİN. . .

33
3
yanıtYanıtla
selammobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Aşamada kürt ve arap cok

6
27
yanıtYanıtla
osmanmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Yuh artìk yaa bu mübarek aya bile hurmet kalmamiş Allah zina edenleri kahreylesin.

25
7
yanıtYanıtla
Gene mi ADANA...mobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Şaşırtmadı desem yeridir...Adana hep öyle...Allah Sonun da taş yağdıracak...

27
3
yanıtYanıtla
nlmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Haberi gorur gormez kesin adana dedim

29
1
yanıtYanıtla
ahamobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Hırsızlar utansın. Kim ister 30 tl için kendini satmak. Ülkenin durumu bu işte!

6
23
yanıtYanıtla
DiyarMobil-IOS:

Yahu bu adana neymis be hep arap bunlar cüsss artik Utan adana utan

10
18
yanıtYanıtla
Tüm 192 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title