Haberler

Anne, Bebeğini Öldürdüğü İddiasıyla Sevgilisi ile Gözaltına Alındı

Güncelleme:

Kayseri'de dün baygın halde hastaneye kaldırılan 2 yaşındaki bebek yaşamını yitirdi. Olayın ardından anne ve sevgilisi işkenceyle ölüme neden olmaktan gözaltına alındı.

Kayseri'de dün 112 Acil Sağlık ekibinin ihbar üzerine gittiği evde baygın halde bulup hastaneye kaldırdığı 2 yaşındaki Adem Avşar yaşamını yitirdi. Polis, çocuğun annesi 24 yaşındaki M.A. ile sevgilisi 27 yaşındaki K.D.'yı işkenceyle ölüme neden oldukları iddiasıyla gözaltına aldı.

YAPILAN TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Olay, dün gece merkez Kocasinan İlçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Makbule A., 112 Acil Yardım hattını arayıp, 2 yaşındaki oğlu Adem'in düşerek bayıldığını söyleyip yardım istedi. Eve gelen sağlık ekibi, vücudunda dayak izleri bulunan çocuğu ilk müdahalenin ardından Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım servisine kaldırıldı. Solunumunun durduğu belirlenen minik çocuk, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

İNCE BAĞIRSAĞI KOPTU, İÇ KANAMA GEÇİRDİ

Adli tabiplikte yapılan otopside minik Adem Avşar'ın ince bağırsağının koptuğu ve iç kanama geçirdiği, vücudunda morluklar olduğu, 15'e yakında dayak izi bulunduğu saptandı. Bunun üzerine Cumhuriyet Savcılığı olaya el koydu. İlk bulgulara göre işkence sonucu öldüğü şüphesi üzerinde durulan minik Adem'in cesedini teşhis etmeye gelen annesi M.A. ile onun 3 aydan bu yana birlikte olduğu ileri sürülen inşaatçı K.D. cinayet suçlamasıyla gözaltına alındı.

ANNE SÜTÜ EMDİĞİ İÇİN DÖVMÜŞ

Üç yıldır inşaat işçisi H.A. ile evli olduğu belirtilen M.A.'nın, 3 ay önce tanıştığı inşaat ustası K.D. ile birlitke olduğu ileri sürüldü. Sevgilisinden çocuk sahibi olmak isteyen M.A.'nın, halen kendisini emmeye devam eden oğlu Adem'i vazgeçirmek için sık sık dövdüğü iddiası ortaya atıldı.

Sorguya alınan M.A.'nın, ölen oğlu Adem'in vücudundaki morluk ve dayak izleri için "Onu severken ısırdığım için o izler oldu" dediği öğrenildi. M.AA. ve sevgilisi K.D., sorgularının tamamlanmasının ardından 'işkenceyle ölüme neden olmak' suçlamasıyla adliyeye sevk edilecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Gaziosmanpaşa Kocasinan Kayseri Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (122)

kayseri38:

kayseriden böyle dümbülkler çıkmaz ama arada bir oluyor demek ki. . idam idam

22
52
yanıtYanıtla
beşkazalı:

arastırın soyu sopu kesin kurdish

6
62
yanıtYanıtla
selo canmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Alahim ne vahset bu cenetine kabul eyle gunahsiz yavruyu boyle ana babalarin belasini ver bu kadin in kocasi gormemismi bu cocugu boyle vucudunu evli bir insan nasil kocasini aldatir nasil anaki bu cocugunu bu hale getirene kadar dostu dovuyor anne gidip sikayetci olmamis aklim almiyor bu da annaysa eyer

57
0
yanıtYanıtla
CeyhanlımobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bana verin 2 sini mutlu mutlu öldüreyim

19
35
yanıtYanıtla
HulyamobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Kuzum ya rabbim almis yaninada kurtarmis cocugu yasasa Allah bilir daha ne cok iskence ediceklerdi pislikler

50
1
yanıtYanıtla
Kenan Batman Mobil-IOS:

Dünya ne hale girdi yarabbi

45
0
yanıtYanıtla
GERÇEKÇİ:

KAYSERİDEN ADAM ZOR ÇIKAR ŞEYTAN KAYSERİDE DOĞMUŞ ADANADA BÜYÜMÜŞ AKSEKİDE YAŞIYORMUŞ KAYSERİ RAHMETLİ ERBAKANA İHANET EDENLERİN SİYONİZME BİLEREK YADA BİLMEYEREK HİZMET EDENLERİN MEMLEKETİDİR BU TARZ HABERLERİN HER YERDE ÇOĞALMASININ NEDENİ DEVLETİN TOPLUM ÜZERİNDE AHLAKİ YAPTIRIM VE EĞİTİM UYGULAMAMASIDIR ÇÜNKÜ KENDİSİNDE KURANDAKİ İSLAM AHLAK HARAM HELAL AYIRIMI HAK HUKUK YOK MİLLETE NE VERECEK

21
16
yanıtYanıtla
sivas:

geberin inşallah ne istediniz masum bi bebekten

32
0
yanıtYanıtla
mfs:

akp nin yetiştirdiği dindar nesil

5
22
yanıtYanıtla
MERTCAN:

AYIDAN POST TÜRKTEN INSAN OLMAZ iste kaniti BARBAR YARATIKLAR

17
8
yanıtYanıtla
Tüm 122 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title