Haberler

Kavga Eden Babasıyla Ağabeyini Ayırmak İsterken Katil Oldu!

Güncelleme:

Adana'da babasıyla ağabeyinin kavgasında araya giren 22 yaşındaki Emin Y., ağabeyini bıçakladı. 27 yaşındaki ağabey can verdi, Emin Y. gözaltına alındı.

Adana'da anne-babasına şiddet uygulayan ağabeyiyle tartışan şahıs, bıçağa sarıldı ve ağabeyini öldürdü. Zanlı, olaydan sonra gözaltına alındı.

AĞABEYİYLE BABASININ KAVGASINI AYIRMAYA ÇALIŞIYORDU

Olay Seyhan ilçesine bağlı Gürselpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre 27 yaşındaki Ömer Y. 11.30 sıralarında eve gelerek babasıyla tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Bu arada, kardeşi 22 yaşıdnaki Emin Y. eve geldi. Babası ile ağabeyinin kavga ettiğini gören Emin Y. önce kavgayı ayırmak istedi; ancak ağabeyi bu kez kendisine saldırınca aralarında kavga çıktı.

TARTIŞMA BÜYÜYÜNCE ABİSİNİ BIÇAKLADI

Baba ve anne araya girmeye çalıştı ancak Emin Y. aldığı bıçakla ağabeyine saldırıp bıçakladı. Ömer Y. ağır yaralandı. Baba hemen sağlık ekiplerine ve polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri zanlıyı gözaltına alıp cinayet büro amirliğine götürdü.

ANNESİ ARDINDAN AĞIT YAKTI

Olay yerine gelen sağlık ekipleri Ömer Y.'ye müdahale ettilerse de kurtaramadılar. Anne, oğlunun öldüğünü öğrenince sinir krizleri geçirdi. Anneye de sağlık ekipleri müdahale ederek sakinleştirici verdi. Ambulansa getirilen anne uzun süre "Ömerim" diye ağıt yaktı, gözyaşlarına boğuldu.

"ABİM ANNE-BABAMI HEP DÖVÜYORDU"

Yapılan incelemenin ardından Ömer Y. otopsi için adli tıp kurumu morguna götürüldü. Emniyette sorgusu devam eden kardeşin ise ağabeyinin sürekli anne ve babasına şiddet uyguladığını, bugün de kavga çıkardığını söylediği öğrenildi


Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Seyhan 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (12)

grb:

adanasına başlıycam arkadaş. olum siz nasıl kafadasınız lan

14
3
yanıtYanıtla
enes:

Rabbim her kese hayırlı evlat versin.

13
0
yanıtYanıtla
Dh:

Zalımsın Adana

8
4
yanıtYanıtla
Her gün:

Şiddet gören ana gene oğlum diyor

11
0
yanıtYanıtla
Oktay çınar Mobil-ANDROID:

adanada bir sorun var. hertürlü vahşi olay bu ilde yaşanıyor. incelenmesi gerekir. insanları vahşilestiren bir etken var

10
1
yanıtYanıtla
işçi:

adana merkez patlıyor herkes zihniyeti yok olmadıkça adana temize çıkamaz

7
4
yanıtYanıtla
ÇAKIR....:

ADANA VE SEYHAN AYRILMAZ İKİLİ

10
0
yanıtYanıtla
Anti:

Kadirli kozan adanayi bozan

6
4
yanıtYanıtla
Adanali:

Adanda normaldir bu tür olaylar 72 milyon insan çeşidi var

6
1
yanıtYanıtla
Yine ve yine:

Adana bence bu il haritadan silinsin

3
3
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title