Haberler

Anne Babası Uyuşturucu Ticaretinden Tutuklanan Çocuk Kendini Yakmak İstedi

Güncelleme:

Bursa'da, anne ve babası uyuşturucu ticaretinden tutuklanan 14 yaşındaki çocuk, üzerine benzin döküp kendisini yakmak istedi.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, anne ve babası uyuşturucu ticaretinden tutuklanan 14 yaşındaki çocuk, üzerine benzin döküp kendisini yakmak istedi. Emniyet ekipleri, bir anlık dalgınlığından yararlanarak genci etkisiz hale getirdi.

ANNESİ VE BABASI TUTUKLANDI

Edinilen bilgiye göre, uyuşturucu ticaretinden kesinleşmiş 5 yıl hapis cezası bulunan Papatya A. ile 5 yıl hapis cezası olan eşi İrfan A. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Anne ve babasının tutuklanması üzerine yalnız kalan 14 yaşındaki S.A., üzerine benzin dökerek kendisini yakmaya kalkıştı. Sinanbey Mahallesi'ndeki evine giderek benzin bidonunu ve çakmağı eline alan çocuk, sokağa çıkarak bağırmaya başladı. "Kendimi yakacağım" diyerek bağıran S.A.'yı gören komşuları durumu emniyete bildirdi.

EVDE KARDEŞLERİYLE KALDI

Olay yerine gelen emniyet ekipleri, 112 ve itfaiyeyi çağırdı. Emniyet ekipleri, çocuğu ikna etmeye uğraştı. Polisi yanına yaklaştırmayıp üzerine benzin döken S.A., "Anne ve babamı tutukladınız, evde kardeşlerimle kaldım." diyerek bağırdı. S.A.'yı ikna etmeye çalışan Komiser, bir anlık dalgınlığından yararlanarak çakmağı ve bidonu elinden aldı. Etkisiz hale getirilen S.A. polis merkezine götürüldü.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

İnegöl 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe) Derin Futbol ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?????? 23 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 23 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title