Haberler

Anlayan: "Yardımlar 4 Tır'a Yaklaştı"

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Bayır Bucak Türkmenleri için başlatılan kampanyada toplanan yardımların 4 TIR’a yaklaştığını söyledi.

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, Bayır Bucak Türkmenleri için başlatılan kampanyada toplanan yardımların 4 TIR'a yaklaştığını söyledi.

AK Parti Ordu Milletvekili Av.Oktay Çanak'ın katıldığı toplantıda sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile bir araya gelen Başkan Hüseyin Anlayan yaptığı konuşmada, "Artık kampanyamızın yavaş yavaş sona geliyoruz. Müslüman Suriyeli kardeşlerimiz ve Bayır Bucak Türkmenleri için yardım yapmak isteyen vatandaşlarımız varsa bir an önce yardımlarını Ziraat Bankası'nda açılan hesaba yatırsınlar. Şu ana kadar yapılan yardım 4 TIR'a yaklaştı. Bu yardım kampanyasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Müslüman Suriyeli kardeşlerimiz ve Bayır Bucak Türkmenlerimizin bulunduğu bölgede birçok ihtiyaç kalemleri var ama bizlerden istekleri ekmeğe ihtiyaçlarının olduğu için un yardımında bulunacağız. Ayrıca çocuk yardımı paketi yapacağız. Bu yardımı İHH aracılığı ile oradaki kardeşlerimize ulaştıracağız. İnşallah TIR'larla kampanya bitimi buradan yardımları göndereceğiz" dedi. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Anlayan Fatsa Bucak Ordu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title