Haberler

Anlayan: "Terörün Her Türlüsünü Lanetliyoruz"

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, İstanbul’da Cumartesi akşamı meydana gelen terör saldırısı nedeniyle Fatsa İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk’ü ziyaret ederek taziyede bulundu.

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, İstanbul'da Cumartesi akşamı meydana gelen terör saldırısı nedeniyle Fatsa İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk'ü ziyaret ederek taziyede bulundu.

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan'a Başkan Yardımcıları Muharrem Aktepe ve İbrahim Eroğlu ile Özel Kalem Müdürü Mesut Ergün eşlik etti. Başkan Hüseyin Anlayan ziyaret öncesi İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki birimleri gezerek bütün polislere taziyede bulundu ve daha sonra İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk ile makamında bir süre sohbet etti.

Hüseyin Anlayan burada yaptığı konuşmada, "Özellikle bu son saldırıda hainler polise karşı bir hareketi olunca polis kardeşlerimizden çok sayıda şehitlik mertebesine ulaşanlar oldu ve birçok da yaralı olanlar var. Bizler temsilen de olsa Fatsa'mızda görev yapan polislerimize taziye ziyaretinde bulunduk. Bu vesileyle bütün milletimizin başı sağ olsun. Rabbim inşallah bir an önce bu beladan ülke olarak, millet olarak alnımızın akıyla çıkmayı nasip etsin. Terörün her türlüsünü lanetliyoruz, acımız çok büyük. Rabbim bütün şehitlerimize rahmet etsin, bütün yaralılara acil şifalar versin. Devletimizin, milletimizin başı sağ olsun. Bir defa daha buradan söylüyoruz ki asla bu hain saldırı bizi, bu milleti yıldıramayacak daha çok kenetleneceğiz daha çok bir olacağız beraber olacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle de iri olmaya, diri olmaya devam edeceğiz. Bunlar bu hainliği yaptıkça biz kenetlenerek daha çok büyüyeceğiz. Dün gece Mevlid Kandili'ni kutladık. İnşallah bu milletin, bu memleketin kurtuluşuna vesile olsun diye dua ediyoruz. Tekrar başınız sağ olsun,bütün milletimizin başı sağ olsun" dedi. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Anlayan İbrahim Etem İstanbul Fatsa Yerel Haberler

title