Haberler

Anlayan'ın Köy Ziyaretleri

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, “Belediye şehirde ne yapıyorsa artık köylerde de aynı hizmetleri yapacak” dedi.

Fatsa Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan, "Belediye şehirde ne yapıyorsa artık köylerde de aynı hizmetleri yapacak" dedi.

Fatsa Belediye Başkanı ve AK Parti Fatsa Belediye Başkan Adayı Hüseyin Anlayan, Kaleönü, Çöteli, Hoylu, Tahtabaş, Bucaklı, Duayeri ve Yenikent köylerini ziyaret etti. Belediye Başkanı Hüseyin Anlayan'a AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Fatih Sözen, AK Parti Belediye meclis üyesi adayları ve partiler de eşlik etti.

Başkan Anlayan köylerde yaptığı konuşmada, AK Parti döneminde köylere gerçekten güzel hizmetler yapıldığını belirterek, "Bunu gururla söylüyorum ancak coğrafi yapımızın dağınıklığı ve büyüklüğü köylerimize hizmet yapmayı zorlaştırdığı için bu yetmedi daha fazla hizmetleri ihtiyaç var. Bu bakımdan köylerimiz bundan sonra bu hizmetlere alabilmek için inşallah yine Ak Parti hükümetinin hayata geçirdiği Ordu Büyükşehir Belediyesi ile beraber Ordu Büyükşehir Belediyesi'nden hem de Fatsa Belediyesi'nden hizmet alacak. Şimdi biz 10 senelik tecrübemize dayanarak inşallah bir dönem daha yola çıktık. Sayın Başbakanımız ustalık dönemi diyor buna, bize ustalık dönemi için bir defa daha bu göre senin dediler. Biz de bunun sorumluluğu ve bilinci ile bir defa daha mahcup olmamak için bir ekip bir takım ruhu içerisinde bu işi beraber omuzlayacağız inşallah. Köylerimiz mahalle olarak hem Fatsa Belediyesi'nden hem Büyükşehir Belediyesi'nden hizmet alacak. Ana yollarımızı grup yollarımızın tamam mı Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak. Yol su ve kanalizasyon, çöp toplama hizmetleri, çocuk parklarına varana kadar bir belediyenin yapması gereken hizmetler neyse artık buralarda da yapılacak. Su ve kanalizasyon hizmetlerinin tamamını Büyükşehir Belediyesi yapacak. Köylerimizdeki mahalle ve ara yolları da Fatsa Belediyesi olarak biz yapacağız" ifadelerini kullandı.

"5 YIL DAHA YETKİ İSTİYORUZ"

Artık köylerde çakıllamayı hizmet saymadıklarını ifade eden Başkan Anlayan, "Zaten çakıllamayı hizmet diye kimseye söylemiyoruz. Çakıllama ve 2 tane büz koyma bunlar artık hizmet değil, artık hizmet bir yolda altyapısı ile beraber yağmur suyu hattı kanalizasyonu ile beraber baksı varsa köprüsü ile beraber yaparak ondan sonra sıcak asfalt yapmak, hizmet bu biz Fatsa'da böyle yapıyoruz. İnşallah bütün mahallelerimizde de bundan sonra böyle yapacağız. Köylerimizde hanımlarımız bayanlarımız artık çöplerini arka bahçelerine atmayacaklar, buralara koyacağımız çöp konteynırları haftanın belirli günlerinde gelerek buralarda da çöp toplama hizmetini vereceğiz. Çocuklarımızın oynayacağı çocuk parklarında artık köylerimizde de yapacağız. Velhasıl belediyenin yapacağı bütün hizmetler artık köylerimize de yapılacak. Bu hizmetlerin daha hızlı olabilmesi için hükümetimiz Ordu'yu Büyükşehir yaptı. Çünkü Büyükşehir hizmetleri ile kaynaklar daha fazla olacak. Bu bakımdan bir de Fatsa'daki bu hizmetlere talibiz. İnşallah bir 5 yıl daha bu hizmeti el ele, kol kola beraber yürüteceğiz" şeklinde konuştu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Anlayan Yenikent Ak Parti Fatsa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title