Haberler

Anlayan: "Bolaman İçin Güzel Hayallerim Var"

Fatsa Belediye Başkanı ve Adayı Hüseyin Anlayan, seçim çalışmalarını köylerde sürdürüyor.

Fatsa Belediye Başkanı ve Adayı Hüseyin Anlayan, seçim çalışmalarını köylerde sürdürüyor.

Buhara, Yassıbahçe, Bülbül, Kayaca ve Kavraz'ı ziyaret eden Başkan Hüseyin Anlayan, Bolaman'ın büyükşehir vesilesiyle Fatsa'nın mahallesi olmasının çok büyük bir şans olduğunu söyledi.

Bolaman havzasındaki en son ziyaret ettiği Kavraz Mahallesi'nde bir mobilya fabrikasında vatandaşlara hitap eden Başkan Anlayan, 10 senelik tecrübeyle gelecek 5 yıl içerisinde Bolaman'da dahil bütün köylere daha fazla hizmet yapmak için bu göreve talip olduklarını belirterek, "Bu manada sizlerden destek istiyoruz. Bu ustalık dönemini beraber yapmak istiyoruz. Ben 10 senelik belediye başkanıyım. Bolaman'da Kavraz'a hizmet eden 30 senelik belediye başkanlığı yapan Sadri ağabey var. Evet, yaptığı hizmetlere teşekkür ediyoruz ama lütfen 30 seneyi bir gözden geçirirseniz acaba 30 seneden bu zamana kadar yapılması gereken hizmetler bu kadar mı olmalıydı? Bunu lütfen herkes kendi vicdanına sorsun ve burada olmayan Kavraz'ın diğer sakinlerine, Bolaman'ın her bir sakinine bunu lütfen hatırlatsın. Bütün Bolamanlı hemşehrilerimizden hasseten rica ediyorum, destek versinler vermesinler. Herkes vicdanına sorsun ve seslensin. 30 yıllık bir belediye başkanı Bolaman'a bu kadarcık hizmetle mi kalmalıydı. AK Parti döneminde bütün belediyeler paylarını sonuna kadar, kuruşuna kadar aldılar. AK Parti hükümeti hiçbir belediyeyi muhalefette diye zerre kadar kuruşuna kadar payını kesmedi. Proje olduğunda parasını verdi, kredi talep ettiyse kredisini de verdi. Hiç kimse mazeretin arkasına sığınarak iktidar bizi çalıştırmadı, bize kredi vermedi, bizim paramızı kesti demesin" dedi. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Anlayan Ak Parti Bolaman Fatsa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title