Haberler

Anlaşma Sağlandı, Mako'da İşçilerin Başlattığı Eylem Sona Erdi

Güncelleme:

Bursa'da, Coşkunöz ve Tofaş'ın ardından yan sanayi kuruluşlarından Mako Elektrik Sanayi ve Ticaret AŞ'de de iş bırakma eylemi sona erdi.

Bursa'da, Coşkunöz ve Tofaş'ın ardından yan sanayi kuruluşlarından Mako'da gece fabrika yönetimiyle bir araya gelen işçi temsilcileri, masadan anlaşarak kalktı.

EYLEM BİTTİ

Uzlaşma sonrası işçiler eylemlerine son vererek fabrika önündeki bekleyişlerini sonlandırdı.

TEMİNAT MEKTUBU VERİLDİ

İşçi temsilcilerine eyleme katılanların işten çıkarılmayacağına dair teminat mektubu verildiği ve Tofaş'taki uzlaşma noktalarının Mako'da da uygulanacağı öğrenildi.

İŞBAŞI TARİHİ

Mako'da işçiler 25 Mayıs'ta iş başı yapacak.

BİRLİKTE CUMA KILDILAR

Dün TOFAŞ'taki eylem sırasında eyleme devam eden işçiler ile, işbaşı yapanlar birlikte cuma namazı kılmak için fabrika bahçesinde bir araya gelip saf tutmuşlardı. Namaz sonrası eylemciler protestoya devam ederken diğerleri fabrikadaki işlerine geri dönmüştü. Birlikte kılınan namazdan bir kaç saat sonra eylemci işçilerinde fabrika yönetimi ile anlaştığı haberi geldi.

EYLEMİN DEVAM ETTİĞİ ADRESLER

OYAK Renault ve Ototrim fabrikalarındaki eylemler ise sürüyor.


Kaynak: AA / Ekonomi

Coşkunöz Tofaş Otomobil Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500

Yorumlar (22)

bursadan:

allahınıza kurban kıldığınız namaz kabul olsun işiniz hayırlı olsun

28
0
yanıtYanıtla
macmobilWeb@haberler.com:

chp gudurur namaz onlarda allerji yapar

12
13
yanıtYanıtla
HÜSEYİN:

koyun gibiler millete bak ya

4
18
yanıtYanıtla
Nasuh Candan:

İşte Anadolu insanı''. . . EVELALLAH bu ülkenin sırtı yere gelmez.

19
2
yanıtYanıtla
palamobilWeb@haberler.com:

Namazi burakinda calisin fabrika iflas edecek calasmak sevaptir

2
12
yanıtYanıtla
selman:

bunları hep sendikacılarla komünistler kışkırtıyor. . yoksa bu adamlar namazında niyazında devlete ve işverenlerine saygılı insanlardır. .

8
5
yanıtYanıtla
kurt:

MÜSLÜMANDAN ZARAR GELMEZ

10
3
yanıtYanıtla
tek yönlü adalet duygusu:

işçi hakkı var da, işveren hakkı yok mu? Kim karşılayacak kayıpları ?

1
11
yanıtYanıtla
LonewolfMobil-IOS:

Herseye bamazi niye katarsiniz be

5
6
yanıtYanıtla
yilmut:

her yere kuranı katın. . . namazı katın. . . kabeyi karıştırın. . şu manzarayı ancak geri kalmış afrikalı kabilelerde görebilirsiniz. . kimse namazın karşısında değil. . iftira sizde gırla gidiyor. . bu ülkede okuldan çok cami var. . . Müslümanlık temizlik demektir, din iman Allahla kul arasındadır, gösteriş için yapılmaz. . her koyun kendi bacağından asılır. . bu şovu yapmanın alemi nedir. . . yol ortasında toz toprak içinde ibadet ederek daha çok sevap kazanacağınızımı zannediyorsunuz. . insan gibi en yakın camiye giderek NAMAZINIZI KILMAK YERİNE . . . Ama iftira fıtratınızda var, olayı hemen siyasileştirerek kendinizi haklı göstermeye çalışan, şu namazdan bile nemalanmak iisteyen bir zihniyet. . . VE BİR SÜRÜ ABUK SUBUK YORUM. . .

7
3
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title