Haberler

Ankette Hadise Önde

Erbaa Belediyesi'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği festival öncesi devam eden sanatçı anketinde ünlü sanatçı Hadise önde gidiyor.

Erbaa Belediyesi'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği festival öncesi devam eden sanatçı anketinde ünlü sanatçı Hadise önde gidiyor.

Erbaa Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen uluslararası festivalin bu yıl temmuz ayında 19'uncusu yapılacak. Festivalde yer alacak sanatçı ve sunucuyu ise belediyenin web sitesinde düzenlenen anket belirleyecek. Kıraç, Murat Boz, Bengü, Ferhat Göçer,

Sibel Can, Volkan Konak,

Petek Dinçöz,

İsmail YK,

Gülben Ergen,

Kubat, Ebru Gündeş, Emre Aydın, Muazzez Ersoy,

Orhan Hakalmaz, Atiye İzzet Yıldızhan, Ceylan, Murat Dalkılıç, İzel ve Sıla'nın yer aldığı ankette Hadise yüzde 23,7 (171 oy) ile önde giderken, sunucu anketinde ise Sarp Apak önde. Erbaa Belediye Başkanı Ahmet Yenihan, her geçen yıl bir önceki yıldan farklı bir etkinlik gerçekleştirmeye gayret ettiklerini belirtti.

Yenihan, "Bu düzenlediğimiz etkinlikler Erbaa sınırlarının dışına taştı, bölgesel hale geldi. Hemen hemen bütün bölge insanımızı getirebiliyoruz. Üç gün Erbaa'da misafir edebiliyoruz. Dün Almanya'dan geldim. Tokatlılar vakfının düzenlemiş olduğu bir etkinliğe katılmıştım. Orada Tokatlı hemşerilerimizin bizim etkinliklerimizi takip ettiklerini duydum ve çok mutlu oldum. Demek ki uluslararası bir boyut kazandı derken bunu haklı olarak söylüyoruz. Tabi ki bu programı hazırlarken içeriğini hemşerilerimiz, gençlerimiz ile birlikte hazırlıyoruz. Hangi sanatçının geleceğini, programların formatını soruyoruz soruşturuyoruz. Katılımcılığı sağlıyoruz bu sayede inşallah. Bu yıl final yılı gibi olacak adeta. Erbaa etkinliklerinin gelişmiş olduğunu göstermiş olacağız böylece. Festivale gelecek sanatçılar ile ilgili anket çalışması yapıyoruz" diye konuştu. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Murat Boz Bengü Erbaa Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title