Haberler

Ankaralılar Yenimahalle'de Yüzecek

Güncelleme:

Yenimahalle Belediyesinin Batıkent'te yapımına başladığı ve tamamlanmasına günler kalan 'Olimpik Yüzme Havuzu', Batıkent'te sosyal hayata renk katacak.

Yenimahalle Belediyesi'nin Batıkent'te yapımına başladığı ve tamamlanmasına günler kalan 'Olimpik Yüzme Havuzu', Batıkent'te sosyal hayata renk katacak.

Yenimahalle Belediyesi tarafından baştan aşağı yenilenen 'Hacı Sabancı Yüzme Havuzu'nun talebi karşılamakta zorlanması nedeniyle, Turgut Özal Mahallesi'nde 2. bir havuzun inşaatına başlayan belediye, 5 bin metrekare alana sahip yeni havuzu, yakında hizmete açacak. İçerisinde güneşlenme terası, kafeterya, sauna, spor salonları ve soyunma odaları bulunan dev tesis, dört mevsim boyunca yaz spor okulu öğrencilerine, spor kulüplerine ve tüm vatandaşlara açık olacak. Sıcak yaz aylarında yüzerek serinlemek isteyenler, bu dev yatırım sayesinde Batıkent'e akın edecek. Kış aylarında da yazı özleyenler ve yüzerek zinde kalmak isteyenler için hizmet vermeye devam edecek havuz, keyifli saatlerin adresi olacak.

"YÜZME BİLMEYEN KALMAYACAK"

İlçeye kalıcı eserler bırakmak ve vatandaşların istekleri doğrultusunda yatırımlar yapmak hedefinde olduklarını kaydeden Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, açılmaya gün sayan, son düzenlemelerin yapıldığı tesiste incelemelerde bulundu.

Tesisi bir an evvel halkın hizmetine sunmak istediklerini kaydeden Yaşar, "Batıkent'e 2. havuzumuzu kazandırmanın mutluluğu içerisindeyiz. Ankara'nın denizi yok ama Yenimahalle Belediyesi'nin havuzları bu eksiği tamamlayacak. İlçemizde yüzme bilmeyen kalmayacak. Usta yüzücüler, Yenimahalle'de yetişecek. Yenimahalle halkı için özenle hazırladığımız yarı olimpik havuzumuza ilginin büyük olacağına inanıyorum. Yaz bitmeden hizmete açmayı hedeflediğimiz bu tesis sayesinde, 7'den 70'e herkes yüzecek. Yenimahalle'de yüzme bilmeyen kalmayacak" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title