Haberler

Ankaralılar Cumhuriyet Bayramı'nı Anıtpark'ta Coşkuyla Kutladı

Çankaya Belediyesi’nin düzenlediği Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri, Anıtpark’taki Kenan Doğulu Konseri ile Başkentlilere büyük bir coşku yaşattı.

Çankaya Belediyesi'nin düzenlediği Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri, Anıtpark'taki Kenan Doğulu Konseri ile Başkentlilere büyük bir coşku yaşattı.

Çankaya Belediyesi, Cumhuriyet'in kuruluşunun 93'üncü yılında, Başkentlilere bayram coşkusu yaşattı. Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına sabahın erken saatlerinde Çayyolu Atapark'ta düzenlenen törenle başlayan Çankaya Belediyesi, Kenan Doğulu Konseri ile Ankaralı cumhuriyet sevdalılarına bayram coşkusu yaşattı. Antıpark'ta gerçekleştirilen Kenan Doğulu Konseri öncesinde konuşma yapan Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Anıtpark'ı dolduran Başkentlilere, "Hoş geldiniz Cumhuriyet sevdalıları, hoş geldiniz Mustafa Kemal'in yoldaşları. Cumhuriyetimizi kimseye böldürmeyeceğiz, yıktırmayacağız. Türkiye Cumhuriyeti ilelebet yaşayacak. Yaşasın Türkiye Cumhuriyeti" diye konuştu.

"Biz 79 milyon biriz, beraberiz"

Anıtpark'ı dolduran Başkentlilere seslenen Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, "Sizi bugün Atamızın yanı başında ağırlıyoruz, Cumhuriyetimizin 93'üncü yılını birlikte kutluyoruz. Mustafa Kemal'in dediği gibi 'Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir'. Hiçbir güç, grup, terör örgütü Türkiye Cumhuriyeti'ni bölemez, yıkamaz. Biz 79 milyon biriz, beraberiz ve yolumuza beraber devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Alper Taşdelen'in konuşmasından sonra alkışlar arasında sahneye çıkan Kenan Doğulu, ilk olarak 10. Yıl Marşı'nı izleyicilerle birlikte seslendirdi. "Gençlik Marşı" ile konser alanını coşturan Doğulu, "Memleketim" şarkısı ve sevilen şarkılarından oluşan geniş repertuarıyla Başkentlilere müzikle dolu bir gece yaşattı.

"Atatürk'ün ışığında yürümeye devam edeceğiz"

Konserin finalinde 10. Yıl Marşı'nı tekrar seslendiren Kenan Doğulu, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'i sahneye davet etti. Doğulu'ya teşekkür ederek çiçek takdim eden Taşdelen, "Yaşasın tam bağımsız Türkiye, Yaşasın Gazi Mustafa Kemal Atatürk. Atatürk'ün ışığında yürümeye devam edeceğiz, Cumhuriyetimize sonsuz kadar sahip çıkacağız" diye konuştu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Çankaya Belediyesi Alper Taşdelen Kenan Doğulu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title