Haberler

Ankaralı Namık, Uçakta Erol Köse'yi Tokatlamıştı

Güncelleme:

Evinin balkonundan atlayarak intihar eden Ankaralı Namık'ın 2014 yılında Ankara-İstanbul uçağında ünlü yapımcı Erol Köse'yi tokatladığı olay yeniden gündeme geldi.

"Ankaralı Namık" ismiyle tanınan sanatçı Namık Uğurlu (39), Kuzey Ankara TOKİ blokları 15. etapta 7. katta bulunan evinin balkonundan atlayarak intihar etti.

DUYGUSAL MESAJLAR PAYLAŞILDI

Ölüm haberinin ardından sosyal medyaya çoğunlukla duygusal mesajlar yağarken bir taraftan da sanatçının mizahi şarkı sözlerinden cesaret alarak ölüm haberini ti'ye alanlar eleştirildi. Ankaralı Namık 2014 yılında verdiği bir röportajda Ankara- İstanbul uçağında ünlü yapımcı Erol Köse ile aralarında geçen olayı esprili bir dille anlatmıştı.

Ankaralı Namık, "Erol Köse'yi tokatladım" dediği olayı şöyle anlatmıştı;

"Önce Erol Köse uçakta dediler. Ben de bir sanatçı olarak tanışayım dedim. Radikal bir insan, farklı bir duruş sahibi diye. Sonra uçakta bir doktor lazım oldu koşarak gitti. Dönerken kendimi tanıttım, yüzüme bakmadan geçti gitti. Sonra yanına gittim, 'Erol Abi ben Namık' dedim, 'Sonra gel' dedi.

"SEDA SAYAN DÖVDÜ BEN NEDEN DÖVMEYEYİM DEDİM"

Ben de yerime gittim. Plan yaptım sonra, Seda Sayan dövdü, ben niye dövmeyeyim dedim. İki tokat Erol Köse'ye attım, bir tane de yanındaki kadına, sonra yerime geçtim. Daha sonra yanıma gelip elimi tutup 'Ben önemli değilim Namık kardeşim ama kadından özür dilemen gerek' dedi. Gittim, kadından özür diledim ama 'sen hariç' dedim.

"İKİ GÜNDÜR GÜLÜYORUM"

Uçaktan indikten sonra polisler gözaltına aldılar, ifademi aldılar. Sonra Erol Köse'ye bağırdım, 'Şikayetçi misin Erol Köse' diye, 'Hayır' dedi, olay kapandı. İki gündür hala gülüyorum. Torunlarıma anlatacağım bir hikaye çıktı."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Ankaralı Namık Erol Köse İstanbul Magazin Haberler

500

Yorumlar (20)

zazaMobil-ANDROID:

Senin. boynun kırılsın adı adam oylar hdp ye

7
55
yanıtYanıtla
Betül:

hdp oy vererin boynu kirilsin. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

yanıt1
yanıt0
bilinmezMobil-ANDROID:

oylar hdp ye hdp hdp

11
46
yanıtYanıtla
amed:

siverekli adresini yaz geleyim

yanıt1
yanıt9
bilinir bilinir:

bilinmez yazan beyin özürlü. . . sen bir gerizekalısın. .

yanıt15
yanıt3
Baş hakimMobil-IOS:

Chp

3
27
yanıtYanıtla
GERCEKCİ:

bir ülkede ilim irfan yerine siyaset konusuluyorsa o ülke 3ncu dunya ülksidir. Ve o insanlar dünyanın en cahil insanıdır

27
0
yanıtYanıtla
emek:

arabada beş evde onbeş yaparsın şimdi müziğin kimyasını bozdunuz

13
9
yanıtYanıtla
mardin:

erol köseyi vurmuşsan iyi yapmışsın

13
1
yanıtYanıtla
ALLAH RAHMET EYLESİNMobil-ANDROID:

PSIKOLOJIK SIKINTILAR INSANLARI BITIRIYOR BUNU EN IYI ANLAYANLARDAN BIRDE BENIM

8
1
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title