Haberler

Ankaralı iş adamları 11. TBN kokteylinde bir araya geldi

Güncelleme:

Üyeler arası ilişkileri güçlendirmek ve ticareti geliştirmek amacıyla yapılan geleneksel ''TÜGİAD Business Network-Kazandıran Buluşmalar'' (TBN) kokteylinin 11'cisi büyük bir katılımla gerçekleşti.

Gordion Otel ile birlikte Union Sigorta ve Reasürans Brokerliği Şirketinin de sahibi olan Fırat Aker ev sahipliğinde Gordion Otel'de gerçekleşen etkinliğe, TÜGİAD üyelerinin yanı sıra KKTC Ankara Büyükelçisi Fazıl Can Korkut, TKDK Başkanı Ahmet Antalyalı, Genç Girişim Yönetişim Derneği (GGYD) Başkanı Nezih Allıoğlu, Ankara Galatasaraylı Yönetici İşadamları Derneği Başkanı Özgür Savaş Özüdoğru katıldı.

Gecenin açılışını gerçekleştiren TÜGİAD Ankara Şubesi Başkanı Ercan Kahraman gelenekselleşen bu etkinlikler sayesinde hem birbirlerini yakından tanıma fırsatı bulduklarını hem de iş adamları arasında bir işbirliği köprüsü kurduklarını belirtti. Kahraman '' Amacımız belli, birbirimizle kartvizit alışverişi yapmak ve ticaretimizi geliştirmek için buradayız. Bir önceki etkinliğimizden sonra 6 farklı iş adamıyla ticaret yapmaya başladık. Bu çok önemli bir olay. Hepinize katılımlarından dolayı teşekkür ederim'' diye konuştu. Avukatlar Günü'nü kutlamayı da ihmal etmeyen Kahraman '' Hukuk devletimizin olmazsa olmazı çok değerli avukatlarımızın Avukatlar Günü'nü kutluyorum. İnşallah geleceğimizin savunucularıyla birlikte daha iyi bir geleceğe imza atacağız'' dedi.

Nezih Allıoğlu: ''Aranızda olmak mutluluk verici''

Genç Girişim Yönetişim Derneği (GGYD) Başkanı Nezih Allıoğlu böyle bir etkinlikte bulunmaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek '' TÜGİAD Ankara Şubesi çok güzel işler yapıyor. Şunu düşünmek lazım, hiçbir şey yapmasa bile bu kadar güzel insanı bir araya getiriyor. Aranızda olmak mutluluk verici. İki kişi tanışıp kartvizit alışverişi yapıyorsa bu bile yeterlidir. Başkanımı, yönetim kurulu üyelerini ve TÜGİAD Ankara Şubesi'nin tüm üyelerini kutluyorum'' diye konuştu.

Özgür Savaş Özüdoğru: ''TÜGİAD'lı olduğum için kendimi özel hissediyorum''

Ankara Galataraylı Yönetici İşadamları Derneği Başkanı Özgür Savaş Özüdoğru da ''TÜGİAD her zamanki gibi yine çok güzel bir TBN etkinliği yapıyor. Sizlerle bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum. Çünkü aynı zamanda bir TÜGİAD'lıyım. Bu anlamda kendimi çok özel hissediyorum. Özellikle sürekli gelişen, üye kalitesiyle de çıtayı yukarı çıkarmış bir yapıda olmak bizim için çok mutluluk verici. Ankara Galataraylı Yönetici İşadamları Derneği olarak sizleri saygıyla selamlıyorum. Bu kartvizit etkinlikleriyle birçok insanın birbiriyle ticaret başlattığını, iş ilişkilerini geliştirdiğini görüyorum. Umarım bunlar artarak devam eder'' dedi.

Kokteylin ev sahipliğini yapan Fırat Aker de yoğun katılımlarından dolayı misafirlere teşekkür ederek şirketi hakkında bilgiler verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Avukatlar Günü Fazıl Can Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title