Haberler

Ankaragücü'nde Yiğiner "Devam" Dedi

Kulüp başkanı Mehmet Yiğiner'in "nitelikli aday" çıkmaması üzerine, devam kararı aldığı öğrenildi Basın sözcüsü Fatih Mert: "Cumartesi günü aday olacak kişinin 10 milyon liraya yakın para getirmesi lazım" "Şubat'ın 5'ine kadar 2.5 milyon lira ödeme yapılacak"

Ankaragücü'nde bugün yapılan yönetim kurulu toplantısında mevcut başkan Mehmet Yiğiner'in, "nitelikli aday" çıkmaması üzerine devam etme kararı aldığı öğrenildi.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, başkent temsilcisinde 25 Ocak Cumartesi günü yapılacak olağanüstü genel kurul öncesi, kulübün Beşevler'deki tesislerinde yönetim kurulu toplantısı yapıldı.

Toplantıda, sarı-lacivertli kulübün başkanlığı için aday çıkmaması üzerine Mehmet Yiğiner'in devam kararı aldığı ve mevcut yönetimden isimlerin de yer alacağı yeni bir liste oluşturarak, genel kurulda başkanlığa yeniden aday olacağı öğrenildi.

Kulüp basın sözcüsü Fatih Mert, yönetim kurulu toplantısında son sürecin değerlendirildiğini ve genel kurul için yapılan çalışmaların görüşüldüğünü kaydetti.

Toplantıda başkan adaylığının da gündeme geldiğini belirten Mert, "Olağanüstü genel kurul kararının alınmasını ardından başkanlık için nitelikli aday çıkmadı. Bunun üzerine yönetim de eski isimlerin de yer aldığı Mehmet Yiğiner başkanlığında yeni bir listeyle seçime girilmesine karar verildi" diye konuştu.

Başkanlık için aday olacak kişilerin kulübe ciddi maddi destek sağlaması gerektiğini dile getiren Mert, şunları kaydetti:

"Daha önce de açıklamıştık, cumartesi gününe kadar nitelikli aday çıkması durumunda başkanımız aday değil. Şu ana kadar böyle bir aday çıkmadı. Adayın, 10 milyon liraya yakın parayla gelmesi lazım. Şubat ayının 5'ine kadar 2.5 milyon lira ödeme yapılacak. Başkanımız Yiğiner bu koşulları biliyor, bu sıkıntıları çözme tecrübesi de fazlasıyla var." - Ankara

Kaynak: AA / Spor

Mehmet Yiğiner Fatih Mert Ankaragücü Beşevler Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 20 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 20 Nisan Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title