Haberler

Ankara'yı Seviyorum" Kampanyasının 43 Talihlisi Araçlarına Kavuştu

Ankara Ticaret Odası(ATO) Başkanı Salih Bezci,"Ankara'yı Seviyorum" kampanyasında ilişkin, "Bu acı olaylar hemşehrilerimizin moralini bozdu ve evlerine kapanmalarına yol açtı. Ankara'da gündelik hayat kesintiye uğradı. Ankara ticaret odası olarak kesintiye uğrayan sosyal ve ticari hayatı canlandırmak üzere yönetim kurulumuzun teklifi ve meclisimizin kararıyla alışveriş kampanyası düzenlemeye karar verdik" dedi.

Ankara Ticaret Odası'nun(ATO) "Ankara'yı Seviyorum" sloganı ile 6 Mayıs - 6 Haziran tarihleri arasında başlattığı ticareti canlandırmaya yönelik kampanyanın hediyesi olan 3 Mercedes CLA ve 40 Fiat Egea otomobiller düzenlenen törenle sahiplerine teslim edildi. Araçların teslimleri ise Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezci ve AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler tarafından yapıldı.

Terör örgütlerinin gerçekleştirdiği bombalı saldırılar sonrasında çok sayıda vatandaşımız hayatını kaybettiğine değinen Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezci, söz konusu kampanyanın düzenlenmesine ilişkin, "Bu acı olaylar hemşehrilerimizin moralini bozdu ve evlerine kapanmalarına yol açtı. Ankara'da gündelik hayat kesintiye uğradı. Ankara ticaret odası olarak kesintiye uğrayan sosyal ve ticari hayatı canlandırmak üzere yönetim kurulumuzun teklifi ve meclisimizin kararıyla alışveriş kampanyası düzenlemeye karar verdik. 6 Mayıs-6 Haziran tarihleri arasında 'Ankara'yı seviyorum' sloganıyla gerçekleştirdiğimiz kampanyaya katılımı artırmak, vatandaşlarımızın sokağa çıkmasını sağlamak için de 3'ü Mercedes CLA, 40'ı Fiat Egea olmak üzere 43 adet otomobil hediye edeceğimizi duyurduk" şeklinde konuştu.

"Bir aylık sürede 25 TL'lik alışveriş sayısı 104 milyon 242 bin 725'e ulaştı"

Bezci, düzenlenen kampanya ile Ankara'da ticari hayatın tekrar eskisi gibi canlı günlerine kavuştuğunun altını çizerek, "Kampanyamız hedefine ulaştı ve Ankaramız tekrar eski canlı günlerine kavuştu. Kampanya çerçevesinde vatandaşlarımız yaptıkları her 25 TL'lik alışveriş karşılığında bir çekiliş hakkı elde ettiler. Bir aylık sürede 25 TL'lik alışveriş sayısı 104 milyon 242 bin 725'e ulaştı. Gıdadan, elektrik elektroniğe, giyim ve aksesuardan mobilya ve dekorasyona kadar her alanda alışveriş canlandı. Alışverişler sektörlerde yüzde 7'lerden yüzde 27'lere varan oranlarda arttı" ifadelerine yer verdi.

Milli piyango idaresi yetkilileri tarafından noter huzurunda yapılan çekiliş sonucunda otomobillerin sahiplerine ulaştırıldığını hatırlatan Bezci, "Birazdan otomobillerin anahtarlarını sahiplerine teslim edeceğiz. Bildiğiniz gibi Ankaramız 15 Temmuz FETÖ'cü darbe girişiminde de büyük bir yara aldı. Ben de dahil olmak üzere Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine sokaklara çıktık. Halkımız 15 Temmuz gecesi tarih yazdı. Tanklara siper edilen bedenler, demokrasiye sahip çıktı. Sokaklarda günlerce demokrasi şöleni yaşadık. Ankaralı hemşehrilerimizle gurur duyduk. Bir kez daha şuna inandık ki Ankaralılar her şeyin en iyisine, en güzeline layıktır" dedi.

"Ankarayı Seviyorum" kampanyasında Mercedes CLA kazanan talihli Erdal Çokbilen, çekilişi kazandığını öğrenince inanamadığını dile getirerek, "İlk hiç bir şey hissetmedim doğrusu. Günümüzde hep dolandırıcılar olduğu için. Sonrasında buraya gelip Salih Beyle görüşünce inandık. Gerçekten çok güzel bir şey bugüne kadar böyle çekilişler gördük ama hiç tanıdığımız birisine çıkmadı ama öyle değilmiş gerçekten" diye konuştu.

Eşi Ayşegül Çokbilen ise çok kuranın kendilerine çıktığını söylediklerinde şaka olduğunu düşündüğünü söyleyerek, "O an eşimin dediği gibi pek inanmadım bana şaka yaptığını düşündüm. Sonra Salih Bey aldı telefonu gereken konuşmayı yaptı ben yine inanmadım. Sonra 'Size bir numara vereceğim. Benimle konuştuktan sonra tekrar arayın' dedi. Numarayı aradım ATO çıktı. O ana kadar şaka yaptıklarını düşündüm" ifadelerine yer verdi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ankara Ticaret Odası Salih Bezci Mercedes Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli? SURİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 adaya kim veda etti? OY SAYIMINDA İFTAR MOLASI OLACAK MI? YSK iftar arası kararında ne dedi? Vatandaşa yumruk atan Belediye Başkanı kim? Vatandaşa neden yumruk attı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title