Haberler

Ankara ve İstanbul'da Yaşanan Terör Saldırıları Tekirdağ'da Kınandı

Tekirdağlı gençler, Ankara ve İstanbul’da yaşanan terör saldırılarını yaptıkları basın açıklamasıyla kınadı.

Tekirdağlı gençler, Ankara ve İstanbul'da yaşanan terör saldırılarını yaptıkları basın açıklamasıyla kınadı.

Ankara ve İstanbul'da gerçekleştirilen ve onlarca vatandaşın hayatını kaybettiği terör saldırıları, yurdun çeşitli yerlerinde kınanıyor. Bu kapsamda Tekirdağlı gençler de, Tekirdağ merkez Süleymanpaşa ilçesindeki Üç Kemaller Parkı'nda (Tuğlalı Park) düzenlediği basın açıklamasıyla yaşanan terör olaylarını kınadı.

Yaşanan saldırıları lanetleyen grup adına basın açıklamasını okuyan İrem Özyurt, "Ankara'da ve İstiklal Caddesi'nde yapılan saldırılarda yaşamını yitiren tüm yurttaşlarımın yakınlarına ve milletimize başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyoruz. Türkiye'nin emperyalizm destekli bölücü teröre karşı yürüttüğü mücadele, başarılı bir şekilde sürdürülmeye devam ediyor. Mehmetçik, Türkiye'yi parçalamak isteyenlere karşı, milletimizi birleştiren bir mücadele çizgisi benimseyerek, düşmana karşı zaferler kazanmaktadır" dedi.

"BEDELLERE RAĞMEN, MİLLETİMİZ EVLATLARINI MEHMET YAPMAYA KARARLIDIR"

Türkiye'de vatan mücadelesi yürütmenin bedellerinin ağır olduğunu ifade eden Özyurt, "Ülkemizde vatan mücadelesi yürütmenin bedelleri ağırdır. Tüm bu bedellere rağmen, milletimiz evlatlarını Mehmet yapmaya kararlıdır. Artık anneler doğan çocukların adlarını Mehmet koymaktadır" diye konuştu.

Gençliğin istiklal ve geleceği için her zamankinden daha fazla mücadele edeceğini kaydeden Özyurt, "Türk gençliğinin kalemi, PKK'nın kalleş saldırılarından her zaman daha keskin olacaktır. Türkiye katliamlar ülkesi olmayacak. Korkmuyoruz, kararlıyız, teröre karşı ayaktayız" ifadelerini kullandı.

Basın açıklamasının ardından grup, bir süre slogan atarak olaysız bir şekilde dağıldı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tekirdağ İstanbul Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title