Haberler

Ankara Valisi Topaca, Osb'de İncelemelerde Bulundu

Ankara Valisi Ercan Topaca, 1. Organize Sanayi Bölgesi'ni (OSB) ziyaret ederek incelemelerde bulundu, firmaları ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Topaca'ya OSB ziyaretinde, Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, Ankara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Arif Şayık, İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakçı, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Bülent Kormaz ve 1. OSB Yönetim kurulu üyeleri eşlik etti.

Ziyarette, OSB ile ilgili ASO Başkanı Özdebir'den ve diğer yetkililerden bilgi alan Topaca, daha sonra bölgede yer alan firmaları da ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bölgede yer alan ASO Teknik Koleji'nin sınıf, laboratuvar ve atölyelerini de gezen Topaca, teknik eğitime daha fazla önem verilmesi gerektiğini belirterek, mesleki eğitime yaptığı katkılar için ASO yetkililerine teşekkür etti.

Topaca, incelemelerden sonra 1. OSB tarafından organize edilen "Halep'te İnsanlık Ölmesin" kampanyası çerçevesinde temin edilen gıda ve insani yardım malzemeleriyle yüklü iki tırı uğurladı.

Vali Topaca, kampanyayı organize eden sanayi kuruluşlarına ve destek veren iş adamlarına Halep konusunda gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

Organize Sanayi Bölgesi Ankara Sanayi Odası Nurettin Özdebir Ercan Topaca Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title