Haberler

Ankara Valisi Topaca, Huzur Operasyonunu Denetledi

Altındağ'da polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen huzur operasyonunu, Ankara'da yeni göreve başlayan Vali Ercan Topaca yerinde denetledi ve vatandaşı dinledi.

Altındağ'da polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen huzur operasyonunu, Ankara'da yeni göreve başlayan Vali Ercan Topaca yerinde denetledi ve vatandaşı dinledi.

Yaklaşık bin polisin katılımıyla Ankara Emniyet Müdürlüğünce asayiş uygulaması gerçekleştirildi. İl Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan ve İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Mehmet Artar ile operasyon alanına gelen Topaca, denetimler hakkında bilgi aldı.

Topaca, gazetecilere yaptığı açıklamada, 9 bin kişinin denetlendiğini, çeşitli suçlardan aranan 11 şüphelinin yakalandığını ifade etti.

1257 aracın denetlenmesi sonucu, bunlardan 6'sının suçlarda kullanıldığının tespit edildiğini aktaran Topaca, 14 araçla ilgili de idari işlem yapıldığını söyledi. Topaca, şöyle konuştu

365 gün 24 saat vatandaşlarımızın hizmetindeyiz. Ankara halkının hayatını kolaylaştıracak ve sıkıntılarını çözecek, gerek asayiş ve güvenlik olsun, gerekse diğer devlet fonksiyonları ile ilgili onlara çok yakınız. Onlarla daha yakın bir ilişki ve iş birliği içerisinde, Ankaralıların hizmetkarıyız. Vatandaşlarımızın bunu bilmesini istiyorum. Sadece ben değil, bütün ekibimiz, kaymakamlarımız, emniyet ve jandarmamız, bütün kamu görevlilerimizle kentimizin güvenliği ve asayişi konusunda koordinasyonumuzu sağlamaya devam edeceğiz.

Daha sonra Atıfbey Mahallesi'ndeki bir kahvehaneye geçerek vatandaşların ihtiyaçlarını dinleyen Topaca, Mahalle Muhtarı Kenan Han'dan çeşitli konularda bilgi aldı. Mahallede ilköğretim çağında olmasına rağmen okula gidemeyen yaklaşık Suriyeli ve Afgan çocukları öğrenen Topaca, İl Milli Eğitim Müdürü'nü arayarak Türkçe bilenlerin okullara kaydedilmesi talimatını verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ercan Topaca Mehmet Artar Altındağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title