Haberler

Ankara Valisi Topaca, Hayırsever Reha Kora ile Okul Protokolü İmzaladı

Ankara Valisi Ercan Topaca, 'Eğitime Yüzde 100 Destek Projesi' kapsamında hayırsever M. Reha Kora ile Nallıhan ilçesi Çayırhan Mahallesi'nde yapılacak 16 derslikli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi için protokol imzaladı.

Ankara Valisi Topaca, 'Eğitime Yüzde 100 Destek Projesi' kapsamında Alkim Alkali Kimya A.Ş. adına hayırsever Reha Kora ile Nallıhan ilçesi Çayırhan Mahallesi'nde yapılacak 16 derslikli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi için protokol imzaladı. Valilik makamında gerçekleştirilen protokol imza töreninde konuşan Topaca, Türkiye'nin en önemli zenginlik kaynağının nitelikli insan gücü olduğuna vurgu yaparak, "Çocuklarımızın geleceğe daha iyi hazırlanmaları konusunda ülkemiz genelinde olduğu gibi ilimizde de gerekli fiziki şartları sağlayarak 2019-20120 eğitim-öğretim yılında tekli eğitime geçmeyi hedefliyoruz. Bu kapsamda ilimiz genelinde 319 yeni okulda toplam 9 bin 376 derslik inşa ediyoruz. Bu önemli yatırımların yanında hayırsever vatandaşlarımız da destek ve katkılarını esirgemiyor. Hayırseverlerimizin de desteği ile çocuklarımızın en iyi şartlarda yetişmeleri, geleceğimiz adına büyük önem taşıyor. Katkılarından dolayı hayırsever vatandaşımız Sayın Reha Kora Bey'e ve tüm hayırsever vatandaşlarımıza bir kez daha teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından hayırsever vatandaş Kora ile Vali Topaca tarafından okul protokolü imzalandı.

İmza törenine Ankara Valisi Topaca'nın yanı sıra Vali Yardımcısı Ali Sözen, İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakçı, hayırsever vatandaş Kora ve Alkim Kimya Grup İdari koordinatörü Nihat Erkan katıldı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ercan Topaca Çayırhan Nallıhan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title